ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Психологія » Основи психології здоров'я

Крепость алкогольных напитко
Крепость алкогольного напитка
также определяет его воздействие на человека. «Крепость» обозначает
концентрацию содержания спирта в напитке. Содержание алкоголя
(спирта) определяется путем деления показателя крепости пополам.
Чем выше показатель крепости алкогольного напитка, тем сильнее его264 ГЛАВА 7. Превентивная наркология
Содержание алкоголя в некоторых спиртных напитках. Пиво (изготов-
ляется из ячменя) — 3-4%. Сухое вино (изготовляется из виноградного
сока) — 10-14%. Крепленое вино — 16-18%. Водка, джин, виски, коньяк,
ром (культуры дрожжей в водном растворе сахара для получения спирта.
Продукт брожения смеси злаковых культур или фруктов) — 40-50%.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Крепость алкогольных напитко» з дисципліни «Основи психології здоров'я»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: ШВИДКІСТЬ ОБІГУ ГРОШЕЙ
ТЕОРЕТИЧНІ ДЖЕРЕЛА ФІНАНСОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
ПАСИВНІ ОПЕРАЦІЇ БАНКІВ
Аудит розрахунку фіксованого сільськогос-подарського податку і за...
Аудит податків. Мета і завдання аудиту


Категорія: Основи психології здоров'я | Додав: koljan (17.02.2012)
Переглядів: 582 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП