ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » 2010 » Июль » 26 » Курсові, дипломні, контрольні роботи на замовлення – чому це робиться і чому це законно.
Курсові, дипломні, контрольні роботи на замовлення – чому це робиться і чому це законно.
16:35
Зараз чимало фірм, що займаються діяльністю по написанню курсових, дипломних робіт на замовлення, притому якщо «копнути» в будь-якій пошуковій системі – можна знайти посилання на багато сайтів, що займаються такими послугами. Також в Інтернет я мав можливість прочитати статтю одного з чиновників від міносвіти про шкоду цього бізнесу (начеб як зовсім відучує студентів думати самостійно) і його «антидержавної спрямованості». Товариш також закликав державу «прийняти заходи» до такого бізнесу і тому подібне. Чому можна не погодитися з шанованим чиновником:

1. Про «шкоду» рефератно-дипломного бізнесу. Треба відзначити, що реальної шкоди тут немає і бути не може: якщо уважно вивчити пропозицію ринку, можна переконатися в дуже високих цінах на замовлення робіт. Просто пам'ятаю студентом себе – у мене б не вистачило грошей кожного разу замовляти собі роботи, та й чи треба воно, раз ти їх можеш зробити сам? Зрозуміло, всі «письменницькі» сервіси розраховані на заочників, які стали студентами з потреби (працюють товариші – ну коли їм курсові писати, та і дипломні теж. вони і дисертації часом теж замовляють.). Зрозуміло, в цієї категорії клієнтів мало часу і достатньо грошей, аби розрахуватися за роботу, що виконується іншою людиною. Принаймні, вони хоч би прочитають роботу перед захистом (адже ті ж викладачі не пояснюють толком, що і як писати). Зрозуміло, у студентів-заочників є варіант: замовити роботу в самого препода, багато хто так і робить. А ось це вже кримінальний злочин (виходить, що викладач отримує хабар). Потім безпечніше з точки зору законності замовити у стороннього автора, або здати чужу готову (тут, звичайно, теж певний ризик, але часто «прокатує»).
2. Про «антидержавну спрямованість». Думка про те, що якщо студенти будуть все замовляти, вони розучаться думати і у результаті будуть поганими фахівцями, більш ніж смішною і наївною не назвеш: якщо вимоги у вузі, наукове керівництво і тому подібне дійсно серйозні (а не такі як зараз), то і здати не самостійно написану роботу практично на 100% не можна. Якщо ж студент, проучившись абияк за 5 років не може сам написати жодної роботи – це мінус перш за все вузу, так вже там викладають. До того ж, є ж і ті люди, хто це все пише (як висновок – замовляють далеко не всі). До того ж серйозні роботодавці дивляться зараз зовсім не на дипломи і красиві корочки, а на реальні знання і досвід (будь людина хоч тричі краснодипломник, нехай навіть 100% всіх робіт робила сама, але не розуміє суті – їй нічого не допоможе в працевлаштуванні, хіба що знайомі).
3. Про «вживання заходів». Щодо заходів: а що саме пропонує прийняти пан чиновник? Зрозуміло, притягнути до відповідальності за надання інформаційних послуг не можна (яка різниця, як зроблений інформаційний звіт використовуватиме студент – як свою дипломну роботу або обклеїть ним стіни в квартирі? Врешті-решт, бібліотеку ж не притягують до відповідальності за надання інформації тим же студентам, які також можуть використовувати інформацію для дипломних для рефератів, навіть без ретельної обробки?). Зрозуміло, можна притягнути до кримінальної відповідальності за незаконне підприємництво, ухилення від податків і тому подібне – але ці факти треба довести. До того ж багато фірм офіційно реєструються і працюють як юрособи або ФОП на сповна законних підставах.

Таким чином, звичайно, багато гігантів освітньої думки знервовано тим що у них «відбирають хліб» (адже вони і самі могли б писати роботи для своїх студентів = отримувати хабарі), тому така їх позиція сповна зрозуміла.

Ще раз хочу нагадати, що наша фірма працює на цілком законних підставах.

Схожі новини сайту: Найнижчі ціни на реферати та курсові в Києві!
Консультанти онлайн
Замовлення курсової, дипломної - знижки до 50%
Швидка допомога студенту!
Каталог безкоштовних рефератів


Переглядів: 9304 | Додав: admin | Теги: Раткевич Элеонора - Рукоять меча (Д | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП