ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Як впливає опромінення тварин на дозрівання м’яса
Відомо, що при дозріванні м’яса особливо інтенсивно діють
фер менти гліколізу. Глікоген через ряд проміжних реакцій пере-
ходить у молочну кислоту, яка відіграє суттєву роль в процесі до-
зрівання м’яса. Накопичення молочної кислоти в м’язовій тканині
є одним із факто рів збільшення концентрації іонів водню. Більш
кисла реакція середовища створює несприятливі умови для роз-
витку гнильної мікрофлори. Зрозуміло, що порушення вуглевод-
ного обміну в опромінених тварин тяг не за собою зміни проце-
су дозрівання м’яса. М’ясо опромінених свиней при зберіганні в
умовах кімнатної температури чи холодильнику почи нає псува-
тись на 2-4 дні раніше, ніж м’ясо неопромінених тварин. Ковба-
са, виготовлена з м’яса опромінених свиней та забитих в скритий
період радіаційного ураження, при зберіганні псується набагато
рані ше в порівнянні з ковбасою, виготовленою з м’яса здорових
свиней.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Як впливає опромінення тварин на дозрівання м’яса» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудиторський висновок та його види
Вартість облігаційної позики
Задача о железном пруте
Аудит вибуття тварин
Визначення життєвого циклу проекту


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (18.01.2014)
Переглядів: 791 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП