Головна
ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ
Головна
Реєстрація
Вхід
⇓ ЗАМОВИТИ ✍
→ Реферат
→ Контрольну
→ Курсову
→ Дипломну
→ Шпаргалки
Ціни на послуги
Вимоги до робіт
Наші гарантії
Вакансії
Контакти
Ваші відгуки
Клієнтам
Каталог безкоштовних рефератів
Шпори
Новий розділ - Законодавчі акти
Роботи на замовлення: про що мовчать «експерти»?
Найнижчі ціни на реферати та курсові в Києві!
...читати всі новини
Статистика
Онлайн всього:
5
Гостей:
5
Користувачів:
0
Реферати статті публікації
Пошук по сайту
Пошук по сайту
Головна
»
Статті та реферати
»
Товарознавство
» Комерційне товарознавство
Категорія: Комерційне товарознавство
У категорії рефератів:
200
Показано рефератів:
101-120
Сторінки:
«
1
2
...
4
5
6
7
8
9
10
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Рейтингу
·
Комментариям
·
Просмотрам
Сімейство осетрових
Переглядів: 810 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Характеристика сімейств риб
Переглядів: 735 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
М'ясні напівфабрикати і кулінарні вироби
Переглядів: 1292 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
М'ЯСНІ КОНСЕРВИ
Переглядів: 948 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
М'ясні вудженості
Переглядів: 660 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
ВУДЖЕНІ КОВБАСИ
Переглядів: 665 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
НАПІВКІПЧЕНІ КОВБАСИ
Переглядів: 589 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
КОВБАСНІ ВИРОБИ, КОНСЕРВИ ТА НАПІВФАБРИКАТИ
Переглядів: 1140 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
М'ясо свійської птиці
Переглядів: 704 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Субпродукти
Переглядів: 861 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Вимоги до якості м'яса
Переглядів: 930 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Розділка м'яса для роздрібної торгівлі
Переглядів: 587 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Класифікація м'ясних туш
Переглядів: 884 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
ХАРАКТЕРИСТИКА М'ЯСА ЗАБІЙНИХ ТВАРИН
Переглядів: 2040 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Тканини і хімічний склад м'яса
Переглядів: 555 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Свині мають високу плодючість і скороспілість
Переглядів: 621 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
М'ЯСО І М'ЯСНІ ПРОДУКТИ
Переглядів: 874 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Яєчні товари
Переглядів: 1857 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Плавлений пастоподібний сир
Переглядів: 880 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
Плавлені сири
Переглядів: 1442 | Додав:
koljan
| Дата:
03.10.2012
|
Коментарі (0)
1-20
21-40
...
61-80
81-100
101-120
121-140
141-160
161-180
181-200
Реферати
Публікації
Шпаргалки
Для написання
Бібліотека онлайн
Нормативні документи
Методичні розробки
Оголошення
Новини
Онлайн замовлення
Інші проекти
ДЛЯ ЕКЗАМЕНУ!
Шпаргалки для мобільного
Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП
"ОСВІТА ПЛАЗА" © 2024