ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Облік операцій в іноземній валюті в Польщі
Операції, які здійснюються в іноземній валюті, перераховуються у національну валюту та обліковуються наступним чином: грошойі кошти, акції та цінні папери - за фактичним курсом обміну для придбання або продажу; інші активи та зобов'язання - за середнім курсом обміну на день здійснення операції.
При складанні балансу вартість об'єктів, оцінених в іноземній валюті, також підлягає переоцінці: акції інших підприємств, довгострокові цінні папери та готівка в іноземній валюті - за реальним курсом обміну для придбання, але не вище середнього курсу обміну, діючого на дату складання балансу; інші активи та зобов'язання - за середнім курсом обміну, діючого на дату складання балансу.
При наявності у фірми філій, які функціонують за кордоном та складають звітність самостійно, консолідація ЗДІЙСНЮЄТЕСЯ З використанням середнього обмінного курсу, діючого на дату складання балансу. При консолідації звітності дочірніх фірм, які знаходяться за кордоном, переведення іноземної валюти у національну здійснюється: у звіті про
-361-

Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах
прибутки та збитки - за середнім за звітний період курсом обміну, в балансі - за курсом обміну на дату складання балансу. Така ж ситуація і з дебіторською, і з кредиторською заборгованістю.
Всі курсові різниці, що виникли, відносяться на резервний капітал або трактуються як гудвіл. Виведення сальдо цих різниць у випадку участі більше однієї іноземної фірми не допускається. Середній курс обміну визначається Національним банком Польщі.
Курсові різниці на момент оплати рахунків, а також при оцінці грошових коштів, акцій та інших цінних паперів на дату складання балансу трактуються або як фінансовий дохід, або як фінансові витрати. Позитивні курсові різниці, які виникають при оцінці інших активів та зобов'язань, обліковуються як доходи майбутніх періодів, негативні - як фінансові витрати.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Облік операцій в іноземній валюті в Польщі» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: . ЗНАЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНОГО АНАЛІЗУ В МАРКЕТИНГОВІЙ ДІЯЛЬ...
СУТЬ ТА ПРЕДМЕТ АУДИТУ, ЙОГО СФЕРА ДІЇ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ
Системи передачі даних
Інвестиції у виробничі фонди
Пароніми


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 726 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП