ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Звітність підприємства

Звіт про наявність та рух основних засобів, амортизацію (знос)
Статистичний Звіт про наявність та рух основних засобів, амор тизацію (знос) за формою 11 ОФ та Інструкцію про порядок його складання затверджено наказом Держкомстату України від 27 серп ня 2001 р. №365. Звітність поштова – річна. Інструкція Відповідно до Інструкції щодо складання форми державного статистичного спостереження №11 ОЗ “Звіт про наявність та рух основних засобів, амортизацію (знос)” звітність складається підприємствами, організаціями та установами всіх форм власності та видів економічної діяльності, які є юридичними особами, а також їх структурними підрозділами (філіями, представництвами, відділен нями та іншими), які розташовані на відокремленій території (іншій області, районі, місті) з урахуванням роз’яснень органів державної статистики. Якщо головна організація розташована на одній географічній території зі структурними одиницями, що входять до її складу, звіт 497

В.С. Лень, В.В. Гливенко. ЗВІТНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА

подається головною організацією, включаючи структурні підрозділи. У випадку, коли головна організація територіально відо кремлена від структурних підрозділів, звіти подаються окремо за те риторіальною ознакою кожною одиницею спостереження. В адресній частині звіту реквізити заповнюються за даними облікової картки Єдиного державного реєстру підприємств та ор ганізацій України. Заповнення форми проводиться на підставі типових форм пер винного обліку (інвентарних карток обліку руху основних засобів, актів приймання передачі та актів списання основних засобів, інших первинних документів обліку основних засобів). Статистичні дані повинні бути достовірними та подаватися в повному обсязі в установлені терміни і за визначеними адресами. Форма заповнюється у тисячах гривень з одним десятковим знаком. У звіті наводиться первісна (переоцінена) і залишкова вартість власних та отриманих на умовах фінансового лізингу об’єктів і орен дованих цілісних майнових комплексів, які віднесені до складу ос новних засобів та інших необоротних матеріальних активів згідно з Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 7 “Основні засо би”. При складанні звіту необхідно керуватись також Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 14 “Оренда”, Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 25 “Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва”, Інструкцією з бухгалтерського обліку ос новних засобів і нематеріальних активів комерційних банків України, затвердженою постановою Правління Національного банку України 11 грудня 2000 р. №475, та Інструкцією з обліку основних засобів та інших необоротних активів бюджетних установ, затвердженою нака зом Державного казначейства України від 17 липня 2000 р. №64. Звіт складається з двох розділів. У розділі 1 наводиться на явність та рух основних засобів, що знаходяться на балансі підприємства всього та за видами економічної діяльності. Розподіл здійснюється відповідно до Класифікації видів економічної діяль ності, затвердженої наказом Держстандарту України від 22 жовтня 1996 р. №441, на рівні розділу, групи, підкласу. До даних за кодом КВЕД 01 не включаються витрати на форму вання основного стада (робочу та продуктивну худобу). Зазначені витрати відображаються в окремому рядку 150.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Звіт про наявність та рух основних засобів, амортизацію (знос)» з дисципліни «Звітність підприємства»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Вартість капіталу та інфляція
Перевірка постановки обліку капітальних інвестицій на підприємств...
Коперник и Птолемей
Аудит внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхуван...
Структуризація капіталу


Категорія: Звітність підприємства | Додав: koljan (16.03.2012)
Переглядів: 3020 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП