ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Маркетинг та торгівля » Економіка торгівлі

Порядок вивчення і форми навчальної роботи над курсами
Порядок вивчення й основні форми навчальної роботи над курсами встановлені навчальним планом і програмою, в якій подано назву розділів та перелік питань, кількість годин, виділених для вивчення курсу.
Основною формою навчальної роботи є лекції, семінари, практичні зайняття та самостійна робота. З метою більш глибокого вивчення окремих питань курсу студенти виконують реферати, індивідуальні завдання, які наприкінці семестру дають їм право не здавати тему, з якої виконано реферат чи індивідуальне завдання.
Важливе місце у вивченні курсу займає самостійна робота. Вона постійно повинна вдосконалюватися. Це, перш за все, систематична праця студента, наполегливість і прагнення отримати знання з обраної спеціальності. З метою покращення самостійної роботи кафедра економіки проводить ряд заходів, які спрямовані на її вдосконалення. Це консультації, прийом відробок пропущених занять, рекомендація додаткової літератури, інструктивних матеріалів, статистичної звітності.
Важливою і досить дієвою формою самостійної роботи над курсом є участь у роботі наукового студентського гуртка при кафедрі, де студенти мають можливість поглиблювати свої знання з курсу, брати участь у самостійних дослідженнях окремих проблем, що вивчаються. За результатами такої роботи проводяться студентські науково-практичні конференції.
Правильне поєднання і вміле використання різнопланових форм навчальної роботи над курсом "Економіка торгівлі" дає можливість кожному з вас набути глибоких і стійких теоретичних знань, практичних навичок у роботі зі спеціальності, якими повинен володіти спеціаліст з вищою економічною освітою.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Порядок вивчення і форми навчальної роботи над курсами» з дисципліни «Економіка торгівлі»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Криптографічні методи захисту інформації
НЕБАНКІВСЬКІ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНІ УСТАНОВИ
Справочная таблица по механике
Послідовність аудиту нематеріальних активів
Графіка


Категорія: Економіка торгівлі | Додав: koljan (01.11.2011)
Переглядів: 605 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП