Які вимоги ставляться до суб’єктів господарювання, що здійснюють на території України заготівлю
Суб’єкти господарювання, що здійснюють на території Укра- їни заготівлю, переробку, зберігання, транспортування й реаліза- цію м’яса та м’ясних продуктів, повинні забезпечувати дотриман- ня діючих ветеринарно-санітарних норм та правил. М’ясо та м’ясні продукти, що не відповідають чинним допу- стимим рівням, за рішенням державної установи ветеринарної медицини вилучаються з обігу до вирішення питання щодо по- рядку їх використання або знищуються відповідно до норматив- но-правових актів.
Ви переглядаєте статтю (реферат): «Які вимоги ставляться до суб’єктів господарювання, що здійснюють на території України заготівлю» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»