ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Які особливості реалізації м’яса і продуктів забою опромінених тварин
М’ясо та інші продукти забою реалізують без обмежень, як-
що в них не виявлено патолого-анатомічних змін, а вміст радіону-
клідів 137 Cs і 90 Sr не перевищує допустимих рівнів, наведених у та-
блицях 12.1-12.2.
Також враховують характер розподілу радіонуклідів в орга-
нах і тканинах відповідно до даних, наведених у таблиці 12.1.
Таблиця 12.1
Гранично допустимі рівні радіонуклідів ( 137 Cs і 90 Sr) у м’ясі
та м’ясних продуктах для країн СНД, Бк/кг
Вид продуктів Вид забруднювачів Допустимі рівні
М’ясо забійних тварин без Cs-137 160
кісток, напівфабрикати, Sr-90 50
субпродукти
Оленина без кісток Cs-137 250
Sr-90 80
М’ясо диких тварин без кісток Cs-137 320
Sr-90 100
Кістки (усі види) Cs-137 160
Sr-90 200
М’ясо промислової та дикої Cs-137 180
птиці, напівфабрикати, субпродукти Sr-90 80Ветеринарна радіологія
318
Таблиця 12.2
Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 13 7Сs та 90 Sr у м’ясі та м’ясних продуктах
(ДР-2006) в межах України, Бк/кг
№ з/п Назва продукту Cs-137 Sr-90

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Які особливості реалізації м’яса і продуктів забою опромінених тварин» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Теорія інвестиційного портфеля
Граматичні ознаки іменника
Цифрові стільникові мережі
Аудит звітності з податку на прибуток
Визначення грошових потоків з неопрацьованих первин-них даних


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (18.01.2014)
Переглядів: 872 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП