ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Які особливості відбору проб висушених овочів, фруктів, галет, печива, сухарів тощо для визначення їх радіоактивного забруднення
Висушені овочі, фрукти, галети, печиво, сухарі тощо відби-
рають з поверхневого шару. З брикетованих продук тів пробу зрі-
зають з поверхневого шару завтовшки 10 мм, вміщують у скляну
банку або поліетиленовий мішок (ма сою 0,3-0,5 кг) і маркіру-
ють.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Які особливості відбору проб висушених овочів, фруктів, галет, печива, сухарів тощо для визначення їх радіоактивного забруднення» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Ліквідність балансу позичальника. Показники, що характеризують фі...
Теорія оптимізації портфеля інвестицій
Подвоєння та подовження приголосних
Аудит витрат на виробництво продукції тваринництва
Протоколи супутникових мереж


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (17.01.2014)
Переглядів: 575 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП