ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Які особливості відбору проб молока і молочних продуктів для визначення їх радіоактивного забруднення
Відбір проб молока й молочних продуктів здійснюють на
ринках, фермах, молочних пунктах, молокозаводах, холодокомбі-
натах при передачі продукції на реалізацію в торговельну мережу
або в пункти громадського харчування.Проби рідких продуктів (молока, сметани), які знахо дяться в
невеликих посудинах (бідонах, флягах тощо), відбирають після пе-
ремішування. З великих об’ємів (цистерн, чанів) проби відбирають
з різної глибини кухлем з подовженою ручкою або спеціальним
пробовідбирачем (циліндрична трубка діаметром 9-10 мм).
Для дослідження можна використовувати як незбиране, так і
відсепароване молоко.
Точкові проби зливають в одну посудину, перемішують, від-
бирають середню пробу: молока – 5-6 л, сметани – 0,2-1 л (залеж-
но від величини всієї партії продукції).
Проби розфасованих молока, кефіру тощо відбирають від
партії в кількості до 1 л, сметани – до 0,5 кг, сиру й масла – 0,3 кг,
згущеного та сухого молока – 0,3 кг.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Які особливості відбору проб молока і молочних продуктів для визначення їх радіоактивного забруднення» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Період окупності
Оцінка і управління кредитним ризиком
Аудит дотримання нормативних вимог П(С)БО 1 «Загальні вимоги до ф...
Ложный путь изобретательства
ЕРГОНОМІЧНІ ВИМОГИ ДО ТОВАРУ


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (17.01.2014)
Переглядів: 687 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП