ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Фізика » Дивовижна фізика

Кипяченый кофе
Вот один из старинных способов приготовления кофейного напитка, сохра-
нившийся до наших дней на севере Скандинавии. Прожаренный и крупно
помолотый кофе засыпается в воду в количестве 10 граммов на 150—
190 миллилитров воды и кипятится в кофейнике примерно 10 минут. Затем
напиток разливается без фильтрации по чашкам и в течение нескольких
минут отстаивается. Никакой интересной физики в этом процессе нет,
а от комментариев по поводу вкусовых качеств данного напитка авторы
воздерживаются.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Кипяченый кофе» з дисципліни «Дивовижна фізика»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Збір за видачу дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери п...
Особливості банкрутства містоутворюючих підприємств
Соціологія громадської думки
СУТНІСТЬ ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ САНАЦІЙНОГО АУДИТУ
ЗАГАЛЬНІ ПЕРЕДУМОВИ ТА ЕКОНОМІЧНІ ЧИННИКИ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ НЕОБХІД...


Категорія: Дивовижна фізика | Додав: koljan (18.10.2013)
Переглядів: 718 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП