ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Фізика » Дивовижна фізика

Кипяченый кофе
Вот один из старинных способов приготовления кофейного напитка, сохра-
нившийся до наших дней на севере Скандинавии. Прожаренный и крупно
помолотый кофе засыпается в воду в количестве 10 граммов на 150—
190 миллилитров воды и кипятится в кофейнике примерно 10 минут. Затем
напиток разливается без фильтрации по чашкам и в течение нескольких
минут отстаивается. Никакой интересной физики в этом процессе нет,
а от комментариев по поводу вкусовых качеств данного напитка авторы
воздерживаются.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Кипяченый кофе» з дисципліни «Дивовижна фізика»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Фонетика, звуки і мовні органи
Мешканці верхніх поверхів старіють швидше, ніж їх сусіди знизу
На полном ходу поезда
ФОРМИ ГРОШЕЙ ТА ЇХ ЕВОЛЮЦІЯ
Аудит касових операцій. Мета, завдання, джерела аудиту


Категорія: Дивовижна фізика | Додав: koljan (18.10.2013)
Переглядів: 623 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП