ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Міжнародні відносини » Європейський Союз: політика, економіка, право

Мета і правова база політики ЄС у сфері наукових досліджень і технологічного розвитку
Документальне підґрунтя цієї політики - ст. 55 Договору про ЄОВС, ст. 2а і 4-11 Договору про Євроатом; ст. 41(a) і 13Of- 13Op Договору про ЄС. її метою є підвищення промислової і технологічної конкурентноздатності європейських виробників, особливо за рахунок технологій майбутнього. Це створює спільні засади дослідницької і технологічної політики. Для стимулювання економічного розвитку ЄС необхідна значна концентрація і координація зусиль по реалізації цієї політики. Довгострокові завдання досліджень і технологічного розвитку викладені у Білій книзі з проблем росту, конкурентноздатності і зайнятості.
Цей документ розробив низку заходів, що стосувались як місцевого рівня розвитку економіки, так і Співтовариства в цілому, механізмів створення мільйонів робочих місць. В цьому сенсі Біла книга надавала велике значення дослідженням і технологіям, а також телекомунікаціям, які розглядалися як важливий фактор забезпечення конкурентноздатності промисловості у майбутньому. Комісія, шляхом низки ініціатив, програм і фінансових механізмів концентрувала свою діяльність на скороченні технологічного відставання інформаційних технологій та трансєвропейських мереж, не тільки у сфері транспорту і енергетики, а й телекомунікацій і інформації, що у підсумку привело до розширення спільного європейського інформаційного простору, сприяло успіху європейського внутрішнього ринку.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Мета і правова база політики ЄС у сфері наукових досліджень і технологічного розвитку» з дисципліни «Європейський Союз: політика, економіка, право»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Вимоги до висновку за результатами перевірки нематеріальних актив...
Мешканці верхніх поверхів старіють швидше, ніж їх сусіди знизу
ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЙНІ ОЗНАКИ НОВОГО ТОВАРУ
МОДЕЛЬ ГРОШОВОГО ОБОРОТУ. ГРОШОВІ ПОТОКИ ТА ЇХ БАЛАН-СУВАННЯ
Оцінка ймовірності та здійснюваності інвестиційного проекту


Категорія: Європейський Союз: політика, економіка, право | Додав: koljan (02.06.2013)
Переглядів: 631 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП