ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Принципи експлуатації суспільних об’єднань
Кожна організована структура в суспільстві ( масонська ложа, мафія, орден, клан, партія, церква, братство...) це “країна” в країні. Оскільки цілі внутрішніх організованих структур рідко співпадають з державними інтересами, то такі утворення по суті є злоякісними пухлинами” в “тілі” суспільства.
У суспільстві все вирішують гроші, влада (кадри) і інформація.
Засоби масової інформації – основний засіб зомбіювання і програмування суспільства. Церква – основний засіб духовного зомбіюваня і програмування людини.
Принцип досягнення мети в суспільстві – насилля. Хитрість, лицемірство, підкуп, обдурювання, зрада – інструменти досягнення мети.
Кожна суспільна структура стійка лише тоді, коли навіть ненависть між її членами слабкіша за загальну мету збагачення і володарювання. Хижаки всіх мастей об’єднуйтесь! В єднанні заради загального збагачення основа успіху, порятунок і розквіт карного злочинного утворення. Тож необхідно мати чітку програму, почуття ліктя і без вагань і роздумів слідувати прийнятому плану.
Єдність – засіб досягнення мети. Використовуйте гасла націоналізму під покровом інтернаціоналізму. Всі релігії, всі засоби, всі моральні і етичні норми мають слугувати одному – процвітанню клану, до складу якого ти входиш. Все, що виходить за межі вашого інтересу, це провокації і обдурювання."
"Формуйте свої кадри. Кадри сьогодні – це майбутнє завтра. Всі найважливіші точки суспільства, де зосереджені гроші, влада, інформація, духовність повинні бути кузнею ваших кадрів. Молодь має прийняти і нести естафету далі, а тому не бійтесь висувати молоді кадри на найважливіші посади. Не вміє – научиться. В успадкуванні традицій стабільність, стійкість, безсмертя мафії.
Світ жорстокий, в ньому не існує місця філантропії. Кожна людина, кожне об’єднання, кожний народ – коваль свого майбутнього і свого щастя. Не думай про інших: якщо вони не думають про себе, чому ти маєш турбуватись про них? Не сподівайтесь на “авось”. Не чекайте милості від суспільства – взяти їх, не зважаючи ні на який опір, наша задача.
Створюйте свої колективи і об’єднання, а в існуючих викидайте, виштовхуйте всіх, хто не з вами і не за вас, особливо інородців і іновірців, бо вони займають ваше місце, або місце, що може зайняти своя людина.
Робіть усе можливе, щоб оточуючі вас інородці, іновірці, члени інших об’єднань і прошарків суспільства жили в інформаційному вакуумі, тваринним життям на рівні фізіологічних інстинктів, не підозрюючи, що є інший світ і виміри життя. Не дайте можливості їм думати і аналізувати, узагальнювати і робити висновки. Щоб ніхто не засіяв свідомість ізгоїв розумом, спішіть засіяти її корисною інформацією для вас і тоді іншим сіяти і вирощувати буде уже ніде. У кожного з "не наших" має бути “межа можливостей і бажань”, контрольована нами. Все, що вони мають, має бути їх межею, все що маємо ми – це засіб для досягнення все більшого. Все, що мають вони, це віддане їм у тимчасове користування для нашої користі. Все, що мають вони, заповідано богом нам, вибраним.
Якщо не можете використати щось, або когось у своїх цілях, зробіть все, щоб ніхто інший, окрім своїх, не міг скористатись цими можливостями. Під гаслами цінностей життя, розумності і вибраності пропагуйте лінь, заздрість, аморальність, проституцію, жорстокість, насилля – все, що розкладає і розбещує особистість, перетворює її у скотину. Скотина вибраним на заваді не стане.
Заохочуючи низькі прояви, особливо почуття “справедливості” і заздрощів, допоможіть сірій масі розірвати тих, хто піднявся серед них. Знищуйте інтелект і душу інших народів і суспільних об’єднань. Істота без голови – це віл, який має розуміти лише дві команди: “цоб” і “цебе”. Народ без власної голови має жити вашим розумом і для вас. Чесність, принциповість, любов до ближнього, бажання робити добро, порядність, інші “гарні риси” “не своїх” мають служити нам.
Не гребуйте малими досягненнями, з них складаються великі перемоги. Мала перемога – теж перемога; не бійтесь приниження, якщо воно веде до мети і дає вигоду. Не аморальні речі, якщо вони допомагають розквіту свого народу. Мета завжди виправдовує засоби її досягнення. Умійте пристосуватись, міняйте свою поведінку в залежності від ситуації, демонструйте гнучкість розуму.
Нехай інші, не вибрані, демонструють принциповість і залишаються самі собою, бояться приниження і нечесності. Істина, добро і правда лише те, що служить нам. Не бійтесь брехні, нечесності, зрадити. Обмежуючи себе в моралі, ви обмежуєте свої можливості. Залиште мораль іншим, це їх нещастя і наша перевага. Говоріть і вчиняйте так, як не допускає їх мораль, їх поняття. Вони не повірять, що так можна робити, що ви на це здатні.
Завжди поводьте себе впевнено, напористо, агресивно, збентежуючи і приголомшуючи. Більше слів і словесної мішури, більше незрозумілого і наукоподібного, більше жаргону. Нехай ламають голову і шукають те, чого там немає. Не важливо, що говорити, а як говорити. Самовпевненість буде сприйматися як переконливість, амбіції і посягання – як виший інтелект, манера повчати і поправляти – як перевага. Крутіть їх розум, збуджуйте нерви, подавляйте волю тих, хто хоче і може заперечити. Компрометуйте, цькуйте натовп на “вискочок”, шукайте недоліки і роздувайте “муху” до “слона”. Все робіть на межі пристойності, ввічливого зухвальства і нахабності, звинувачуйте в антинародності, в антигуманізмі, в антисемітизмі, навішуйте ярлики і тоді всі відмахнуться від вашої жертви і знищать її своїми руками. І ви займете належне вам місце.
Зображайте себе бідними і нещасними, дискримінованими і приниженими. Допомагайте скрізь і в усьому своїм. Ти допоможеш сьогодні, завтра допоможуть тобі.
Тримайте у своїх руках засоби масової інформації, проникайте в апарати державного, партійного, духовного керівництва і скрізь, на всіх ланках формуйте вигідну для вас суспільну думку. З кожної дрібниці можна створити проблему, а проблему представити як дрібницю. Жоден суспільний процес не можна пускати напризволяще, контролюйте всі суспільні процеси і якщо навіть вам немає від них зиску, спускайте їх на гальмах, або ж спрямовуйте проти своїх суперників.
Кожне починання маємо очолювати ми, щоб вести процес в необхідному напрямку.
В будь-якому колективі беріть владу в свої руки і керуйте їм у наших інтересах. Владна і творча частина має бути у наших руках. Ні в якому разі не можна допускати до цих функцій не своїх. На вакансії беріть лише своїх, а якщо немає підходящої кандидатури – ліквідуйте посаду. Якщо не можете зробити і цього, беріть на посаду інородця, краще азіата. Після необхідної обробки вони стануть нашими союзниками і працюватимуть на наш успіх.
Зробіть усе, щоб люди забули свій родовід, а народ – історію. Народ без історії і людина без родоводу – глина, з якої можна зліпити все, що необхідно для нас. Тримайте під контролем молодих і перспективних "не наших", беріть їх в кільце нашої постійної уваги, оточіть своїми, облиште контактів і знайомств за межами бажаних. Женіть їх на своїх доньках і після цього відкривайте їм зелену вулицю в житті. Вони вже наші і будуть працювати на нас. Їх робота – наш прибуток. Заради сім’ї і дітей вони зрадять всіх і служитимуть нам.
Купуйте, крадьте, знищуйте, стирайте всі твори, всю інформацію, що несе правду про нас іншим, розкриває наші плани і нашу стратегію. Все, що сталося і що відбувається, має сприйматись іншими лише в нашій трактовці.
Не дайте зрости паросткам супротиву. При їх появі – розділяйте, дискредитуйте, знищуйте. Ніхто не повинен сумніватися у нашій вищості і перевазі. Не дайте їм об’єднатись, компрометуйте під яким завгодно приводом. Поки вони не об’єднані, їм не встояти проти наших колективних дій. Звинувачуйте їх у всіх земних гріхах, особливо – у відсутності пошани до старших, у порушені моралі та етики, братства й інтернаціоналізму.
Звинувачуйте – нехай виправдовуються, обливайте брудом – нехай відмиваються. Той, хто виправдовується уже винуватий. Або наші порядки, або дезорганізація і хаос. Безладдя має продовжуватись до тих пір, поки вас не попросять навести порядок. Всі мають працювати на нас. Хто не з нами – той проти нас. Покірним і смиренними мають бути вони, але ніколи – ми.
Проповідуйте і насаджуйте доброчинства серед них, самі ж залишайтесь непримиренними і твердими. Ніколи не послабляйте натиск, пресингуйте скрізь і завжди, все має приносити користь вам і своїм.
Змінюйте райони і країни дії та концентрації зусиль. Скрізь ми маємо бути діяльними, здоровими, багатими і при владі. Гроші – наші руки і ноги. При необхідності ми маємо збиратись, а виконавши задачу – розпилитись, щоб прийти туди, де можна зібрати новий урожай.
Проповідуйте інтернаціоналізм, братство, рівність, свободу. Хай все буде спільним, народним, а значить – нашим. Гаслом інородців має бути рівність можливостей, останній може бути першим. Зробіть усе, щоб вони своїми руками знищили своїх вискочок, свою еліту, і тоді ви станете їх рятівниками, поводирями і господарями.
Для дискредитації влади, її знищення або підпорядкування собі використовуйте закони бюрократичної будови суспільства. Чим більший апарат влади, тим у більшій мірі він паразитичний і руйнівний. Уміло вирощуйте його. Свою участь і недоліки в роботі пояснюйте помилками попередників, недостатністю людей, грошей, можливостей. Ідеальна мораль бюрократії – “ Більчине колесо”. Коли влада тебе не влаштовує – стимулюй перебудову. Ті, кого це стосується кричать і сваряться більше всіх. Зроби того, хто стоїть на перешкоді відповідальним за перебудову і його “з’їдять” свої. Ти ж залишай за собою контрольні важелі і грай роль миротворця і рятівника, використовуй ситуацію у власних інтересах. Якщо твоїм загрожує скорочення, ініціюй необхідність створення нових структур. Скорочуй не своїх і потурбуйся про своїх, бажано з їх зростанням в службовій ієрархії.
Найкраща твоя опора – бюрократичні структури, що побудовані на спільному паразитуванні і в яких імітація діяльності найкращий засіб уникнення відповідальності і досягнення власних інтересів. Все що проти твоїх – знищуй або засекречуй. Роби ієрархію сірою і нікчемною. Розпускай слухи про те, що підлеглі претендують на вищі посади. І ті, хто їх займає, зроблять усе, щоб знищити претендентів.
Пам’ятай, що бажання людей зростають швидше, ніж їх прибутки, а тому взятки і подарунки, додаткові джерела прибутку сприймаються дуже позитивно. Кожний канал зловживання буде виправданий, якщо поділишся з владою. Красти і привласнювати краще всього під гаслами турботи про суспільство: прикрашай і озеленюй мости, вулиці і тротуари, організовуй гуманітарні акції і будуй церкви (звичайно все це за суспільні гроші) і можеш красти багато і безкарно – спробуй перевірити “закопані” гроші. Особливо тепло суспільством сприймаються гасла справедливості, турботи про жінку і дитинство, про екологію, покращення умов хворих і соціально незахищених, потерпілих від стихійних лих. Використовуйте це вічне джерело вашого прибутку.
Запам′ятай наступне. Для збільшення ефекту зомбіювання використовуй поєднані з емоціями ярлики (з багатьма словами пов’язані конкретні емоції. Злодій – поганий, рятівник – гарний та т.п.)
Якщо хтось хоче закрити “вівчарню” зроби все, щоб там залишився свій вовк.
Зроби поводирем сліпого або божевільного. Вони приведуть конкурента або до прірви, або заведуть у болото. Найнебезпечніші поводирі – безталанні мрійники.
Натовпом керують ті, хто потурає натовпу і використовує його.
Кожний народ має владу, на яку заслуговує. Зроби все, щоб він заслуговував тебе.
Той, хто контролює минуле, той контролює і майбутнє. Хто контролює сучасне, той контролює минуле.
Кожний рівень структур суспільства має користуватись лише призначеною для нього інформацією. Інформація призначена “вибраним”.
Задача школи і вищих навчальних закладів не вчити думати, а вирощувати необхідні для нас види у відповідності до професій.
Знеживлення людства – це живі роботи-трупи. Живі роботи – ідеальний інструмент досягнення максимального результату.
При керуванні суспільством і його кодуванні користуйся наступними пріоритетами (у заданій послідовності не допускаючи до них не своїх):
методологія (світоглядна інформація, загальнофілософські уявлення розуміння загальних природних процесів у Всесвіті, символі, релігійні заповіді і догмати);
фактологія і хронологія (перш за все історична);
ідеологія, мораль і етика (особливо експлуатуючи категорію вибраності людини і народу);
мистецтво (відновлює зв’язки з гармонією Космосу);
недержавне керування (світова фінансова система, тайні товаритства, ордени, партії…);
державні інститути (політика, влада, закони);
система освіти і виховання (особливо дитяче виховання; пріоритетність точним наукам: логіці, математиці);
засоби масової інформації (особливо телебачення);
економіка (гроші, фінансові структури, власність, економічні структури);
система розваг і відпочинку;
зброя геноциду (алкоголь, тютюн, наркотики, психотропні речовини);
зброя масового знищення людей (від ножа до ядерної зброї і психокодування).
Обов’язковою умовою контролю суспільства є тотальний контроль свідомості людей і духовних запитів на всіх етапах життя людини і розвитку суспільства.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Принципи експлуатації суспільних об’єднань» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Морфологія, словотвір і синтаксис
Аудит вилученого капіталу
Посередницькі, гарантійні, консультаційні та інформаційні послуги
Чергування голосних і приголосних
Роторно-поршневий двигун


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 683 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП