ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Після Троянових віків
Після Троянових віків Русь втратила віче через хазар, що вперше з’явилися в 567 році з Прикаспію (з пониззя Волги і з північного Кавказу). Столицею хозар було місто Ітіль на річці Ітіль (на Волзі). І стали вони притісняти нас...
В ті часи жив в степу боярин Скотин і попросив він допомоги у іронців (аланів) і ми розбили хозар, а потім готів. Хозари втекли за Дон, а готи були розсіяні. І земля, на якій співали славу Богам, називали Руськолань.
Згідно з подальшою розповіддю Велесової книги в VI–VII сторіччях руси безперервно воюють з греками і хозарами. В ті ж часи на Дунаї княжать Мосх і Родогост (590 р.). Після невдалої війни з волохами Мосх іде на північ і зупиняється на території Підмосков’я .
В 789 році словени заснували на Ільмені Новгород . В IX сторіччі Новгород підпав під варягів і в 870-872 роках проти варягів (Рюрика-Роріха) повстав у Новгороді Вадим з закликом: "відженіть Рюрика від земель наших, женіть його назад, туди звідки прийшов". На той час греки захопили весь південь Русі і тоді Аскольд злий прийшов в Київ (870 р.).
В кінці Велесової книги невідомий автор говорить, що Аскольд не русич, а варяг, і хоче він попрати Землю Руську, але загине роблячи зло. І Рюрик не русич, тому він як лис нишпорив по степах і хитрістю вбивав купців, що йому довірялись.
І далі автор продовжує: Старі люди кажуть, що прийде інший Аскольд на Русь (теж варяг), а за ним ще три Аскольди, і не для нас,. для себе вони жертви приносити будуть. Чужі це князі і силою крадуть владу над нами.
Закінчується Велесова книга рядками: Наші прабатьки йдуть по висохлій землі. І ми не маємо краю того і землі нашої. І хрещена Русь сьогодні... Не дозволяйте вовкам красти агнців, які є дітьми Сонця!
НАБЛИЖЕНА ХРОНОЛОГІЯ ПОДІЙ
ЗА ВЕЛЕСОВОЮ КНИГОЮ.
СХЕМА РУХУ ІНДО-ЄВРОПЕЙСЬКИХ НАРОДІВ

26(103 років д.н.е. – Ярій приводить наших пращурів з Арктичних островів до Причорномор’я, до майбутньої Русі.
11(103 років д.н.е. – початок кліматичних змін, загибель останніх островів Атлантиди.
(11(7)(103 – розвинута цивілізація в Причорномор’ї, протошумерське письмо Кам’яної могили.
6(103 р.д.н.е. – кліматичні зміни, відхід частини оріїв в інські краї: Китай і Індію.
4(103 р.д.н.е – потоп в Семиріччі. Правління Богумира. Повернення дітей Богумира (родів Руса, Сіви, Полеви, Скреви і Древи) до Причорномор’я, на Дон і Дніпро. Перші руси.
Перша хвиля переселення. Катастрофічний землетрус в П’ятиріччі (Пенджаб, Індія). Повернення індійських аріїв через Кавказ на Русь.
Яруна з братом Кісеком і дітьми Києм, Щеком і Хоривом повертаються на Батьківщину.
Індійські арії-майбутні слов’яни. Друга хвиля повернення. Спалах трипільської культури. Київ, Голунь, Біла Вежа. Перша бронза (спиж).
2(103 р.д.н.е. – Китайська імперія витісняє оріїв з Семиріччя. Один веде асів на Волгу, де засновує Асгард. Другий Рус, син Зоряна, онук Само, правнук Трояна з братом Хозаром ведуть другу хвилю русів на Батьківщину (третя хвиля переселення). Арій Оседень, брат Трояна, з братами Мосем і Поришем, синами Туром, Сарматом і Пелегою через Іран, Вавилон, Сірію і Малу Азію приходять на Дунай і до Причорномор’я (четверта хвиля повернення).
Ослов’янені руси. Частина оріїв через Іран повертаються в Індію. Початок створення Рігвед.
Кінець I тис. д.н.е. – Щек і Кий відходять з Карпат на Дніпро і Дон, відновлюють Руськолань і слов’янську мову (проторуська мова Руськолані була наближена до протогерманської).
I тис.н.е. – П’ята хвиля переселення – Щек і Кий повертаються в Карпати. Держава антів. Розп’яття Буса Білояра. Люта епоха. Боротьба за виживання. Готи, гуни, обри, греки, хозари, варяги. Хрещення Русі.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Після Троянових віків» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Збір за видачу дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери п...
Орфоепія і українська вимова
АУДИТОРСЬКИЙ РИЗИК ТА АУДИТОРСЬКІ ДОКАЗИ. СУТТЄВІСТЬ ПОМИЛОК
Відмінність між балансовим прибутком і грошовим потоком
МОНЕТИЗАЦІЯ БЮДЖЕТНОГО ДЕФІЦИТУ ТА ВАЛОВОГО ВНУТРІШНЬОГО ПРОДУКТУ...


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 466 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП