ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Четверта хвиля руху оріїв
Беріг підкорив всі центральноєвропейські слов’янські племена венедів. Тоді багато слов’янських племен пішло до Дніпра і в Руськолань до Голуні, де відновили слов’янську мову від сармато-іранської і розчинили в собі племена третьої хвилі (скіфів, сарматів і алан) , . Відбувались указані події з VI ст.д.н.е. по 430 рік н. е. В VI ст.д.н.е. Щек (Чех) привів свій рід в Карпати, а вже в І ст.н.е. відійшов до Дніпра, звідки в 430 р. повернувся знову назад, в Карпати .
В "Велесовій книзі" сказано: ... Кий вів русів, і Щек вів свої племена, а Хорив своїх хорват, і йшли вони в землю ту, бо були онучата Божі. І відійшли Хорив і Щек звідси, а ми сіли в Карпатських горах. І там були інші міста, побудовані другими і мали ми інших співплеменників, і мали багатство велике. І тоді вороги напали на нас і ми побігли до Києв-града і до Голуні. І там оселились.
То ж Кий (кияни-русичі) залишились в Києві, Щек пішов на захід сонця і Хорив забрав своїх воїнів. Деяка частина із роду Щека оселилась з русичами і відновила Руськолань. Ми підкорились Кию і з ним зібралась Русь воєдино. А венеди (західні слов’яни) стали іншою силою і не пішли з Руссю. Але вона мати наша, і ми діти її, і будемо з нею до кінця".
І тоді Кий пішов на болгар (гунів ), ... і взяв Голунь град ... і русичі там осіли ... і стала та земля нашою ... і була вона Руськоланню ... це земля наша і навіки буде Руссю ... Але пішов Кий від нас, і велика свара пішла між русами за розподіл країни ... І прийшли годи (готи) з єгунами (гунами), і впала Руськолань. І тоді коли створювалася Київська Русь і Антія ... І готи нас злякались і пішли на північ.
Тричі Русь гинула і тричі відновлювалась. І ми бились з гунами і відкинули їх до краю Сінського (за Волгу)... Та знов багато племен прийшло в наші степи, і не видно стало від стріл Сонця, і від дзвону мечів не чути було голосів. І ми б загинули, якби не були єдині.
В 543 р.н.е. готи захопили Київ і вбили князя Свентояра, якого обрали Борусь і Руськолань. Піднялась тоді Русь і з ханом Баяном розбила готів під Воронежцем. Та після готів і гунів прийшли обри і було їх як піску морського. І ми їх зупинили, і бились з ними, але не було ладу на Русі і тому обри перемогли . І пішли наші роди на Дунай і там отримали перемогу над ромеями. А після знову прийшли гуни і ми їх розбили. І ось на Волинь ми прийшли, і бились там з ворогами анти Мезамира, і отримали перемогу над готами, і були розбиті вони нами. Та потім прийшли обри і вбили князя Мезамира... І тоді синє море відійшло від Русі .

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Четверта хвиля руху оріїв» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Визначення вартості капіталу
Здійснення розрахунків в іноземній валюті по зовнішньоекономічних...
Іменник
Класифікація кредитів комерційних банків
Структуризація капіталу


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 536 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП