ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Біологія » Сучасна енциклопедія

ПАНКРЕАТИ́ЧЕСКИЙ СОК
ПАНКРЕАТИ́ЧЕСКИЙ СОК, бесцветная жидкость, выделяемая в процессе пищеварения поджелудочной железой и содержащая пищеварительные ферменты, необходимые для усвоения пищи в кишечнике. Фермент трипсин расщепляет белки, липаза – жиры, амилаза – сложные углеводы (крахмал). Сок имеет щелочную реакцию. В течение суток вырабатывается 1,5–2 л сока. При избыточной его секреции развивается панкреатит – острое или хроническое воспаление поджелудочной железы; при недостаточной – появляется «волчий» аппетит, человек очень много ест, но при этом быстро худеет, поскольку пища недостаточно усваивается организмом.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «ПАНКРЕАТИ́ЧЕСКИЙ СОК» з дисципліни «Сучасна енциклопедія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Статті формування власного капіталу
МЕТОДИ КОНТРОЛІНГУ
Практична робота із залучення банківських кредитів
Оцінка умов розміщення об’єктів інвестування
ПЕРЕТВОРЕННЯ ЯК ОСОБЛИВА ФОРМА РЕОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА


Категорія: Сучасна енциклопедія | Додав: koljan (29.12.2012)
Переглядів: 431 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП