ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Статистика » Міжнародна економічна статистика

Фінансовий рахунок
На цьому рахунку відображаються фінансові операції між інституційними одиницями. Фінансові операції охоплюють усі операції, що тягнуть за собою зміну прав власності на фінансові активи, включаючи створення і ліквідацію фінансових
вимог.
На відміну від інших рахунків, фінансовий рахунок не має балансуючої статті, що переноситься на інший рахунок. Чисте сальдо фінансового рахунку дорівнює за величиною, але з протилежним знаком, чистому кредитуванню/запозиченню, що є балансуючою статтею рахунку операцій з капіталом.
У табл. 7.1 наведено компоненти фінансового рахунку з умовними даними. Чисте придбання фінансових активів відбивається на лівому боці рахунку, а чисте прийняття зобов’язань і зміни в чистій вартості капіталу — на правому боці. Чисте кредитування чи запозичення дорівнює чистому придбанню фінансових активів мінус чисте прийняття зобов’язань.
Хоч на фінансовому рахунку відображається чиста величина придбаних фінансових активів і чиста величина прийнятих зобов’язань у розбивці за видами фінансових активів і по секторах, у даному рахунку конкретні активи не зв’язуються з конкретними пасивами. Наприклад, у табл. 7.1 сектор органів державного управління прийняв на себе зобов’язання у формі цінних паперів, крім акцій, на суму 64 одиниці, однак за даними фінансового рахунку не можна установити, які саме сектори (чи інший світ) придбали ці активи. Деталізовані рахунки фінансових потоків показують, хто кого фінансує, тобто вони відображають взаємні зв’язки операцій між секторами за кожною категорією активів.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Фінансовий рахунок» з дисципліни «Міжнародна економічна статистика»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит амортизації необоротних активів
ЗАКОН ГРОШОВОГО ОБІГУ
Гіринг і вартість капіталу
ОСОБЛИВОСТІ ІНФЛЯЦІЇ В УКРАЇНІ
Результати варварської діяльності людини по відношенню до природи...


Категорія: Міжнародна економічна статистика | Додав: koljan (21.08.2012)
Переглядів: 836 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП