ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Створення консолідованої групи
При формуванні фінансової звітності групи підприємств передусім необхідно визначити коло підприємств, що підлягають консолідації (рис. 11.30).


Рис. 11.30. Способи формування груп підприємств
МСБО 22 "Об'єднання компаній" дає наступне визначення групи: "Група - об'єднання окремих підприємств в один економічний суб'єкт, яке відбувається в результаті приєднання одного підприємства до іншого, при цьому головне підприємство отримує контроль над чистими активами і операційною діяльністю інших підприємств".
Таким чином, питання про контроль є головним при визначенні підприємств, що входять до групи. При визначенні структури контролю обсяг прав володіння акціями не є вичерпним показником характеру взаємовідносин між підприємствами. Як наслідок, визначення, яке пропонується українськими правилами щодо підприємств, що підлягають включенню до складу групи, в силу формальності може упустити організації, які необхідно включити до складу групи за критерієм контролю, і навпаки, до групи можуть потрапити підприємства, що нею не контролюються. В той час, коли відповідно до українських правил включенню до групи підлягають всі суб'єкти, що формально контролюються головною компанією, міжнародні стандарти дозволяють виключати підприємства, придбані з метою подальшого перепродажу.
МСБО 27 трактує контроль як повноваження керувати фінансовою і операційною політикою іншого підприємства для отримання вигід від його діяльності (рис. 11.31).

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Створення консолідованої групи» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит визначення і використання фонду оплати праці
Інструменти забезпечення повернення банківських кредитів
Організація готівкових грошових розрахунків
МОНЕТИЗАЦІЯ БЮДЖЕТНОГО ДЕФІЦИТУ ТА ВАЛОВОГО ВНУТРІШНЬОГО ПРОДУКТУ...
Орфографія, морфологічний та фонетичний принцип правопису


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 808 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП