ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку

Звіт про прибуток і збиток
Четвертою Директивою передбачено чотири формати звіту про прибуток і збиток: вертикальний на операційній основі, вертикальний на основі елементів витрат, горизонтальний на операційній основі, горизонтальний на основі елементів витрат.
Разом з тим держави-члени можуть дозволяти або вимагати від усіх товариств або будь-яких класів товариств надавати звіт про прибуток і збиток за іншою формою, за умови, що надана інформація є, принаймні, еквівалентною тій, яка вимагається статтями 23-26 зазначеної директиви.
Держави-члени можуть також дозволяти складати скорочений звіт про прибуток і збиток товариствами, які на період подання балансу не перевищують меж двох із трьох таких категорій: підсумок балансу -14,6 млн евро; чистий оборот - 29,2 млн евро;
середня кількість працівників, зайнятих протягом фінансового року - 250.
Скорочений звіт про прибуток і збиток, у разі відповідності підприємства критеріям статті 27 Четвертої Директиви ЄС, дозволяється складати в Бельгії, Данії, Франції, Німеччині, Ірландії, Люксембурзі, Нідерландах, Іспанії та Португалії. В інших державах це не дозволяється.
У країнах-членах ЄС існують певні розбіжності щодо визначення змісту окремих статей звіту про прибуток і збиток.
У Данії, Італії, Люксембурзі, Нідерландах та Португалії вимагається наводити дохід від участі в капіталі окремою статею у звіті про прибуток і збиток. В інших державах-членах така вимога не застосовується.
Також існують розбіжності в підходах щодо визначення суми доходу від участі в капіталі. Зокрема, в Нідерландах і Португалії вимагається визначати дохід від участі в капіталі в сумі частки чистого прибутку об'єкта інвестування. В. Данії, Італії та Люксембурзі поряд з таким підходом дозволяється визначати дохід від участі в капіталі в сумі дивідендів отриманих або таких, що підлягають отриманню. В інших державах-членах такі підходи не застосовуються.
66

озділ 1. Сучасні тенденції гармонізації бухгалтерського обліку
У всіх державах-членах вимагається відображати доходи та витрати, які відрізняються від звичайної діяльності підприємства, окремою статею у звіті про прибуток та збиток і пояснювати їх суму та характер у примітках до фінансових звітів.
Існують різні підходи до відображення податку на прибуток від надзвичайної діяльності.
У Бельгії, Фінляндії, Франції, Німеччині, Греції, Італії, Люксембурзі, Португалії та Швеції дозволяється, а в Австрії навіть вимагається об'єднувати податок на прибуток від звичайної та екстраординарної діяльності в одіту статтю.
У Данії, Ірландії, Нідерландах, Іспанії та Великій Британії вимагається окремо відображати прибуток від надзвичайної (екстраординарної) діяльності від податку на прибуток від звичайної

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Звіт про прибуток і збиток» з дисципліни «Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: РОЛЬ КРЕДИТУ В РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ
Дисконтований період окупності
Якість управління матеріально-технічними ресурсами
Аудит фінансових інвестицій
ЗАКОН ГРОШОВОГО ОБІГУ


Категорія: Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку | Додав: koljan (24.11.2011)
Переглядів: 611 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП