Вимоги, що висуваються до організації діяльності підприємств громадського харчування, визначено Правилами роботи закладів (підприємств) громадського харчування, затверджено наказом Мінекономіки від 24.07.2002 р. N 219, зі змінами та доповненнями. [76] Згідно з цими правилами на фасаді приміщення має бути вивіска із зазначенням типу і назви підприємства або уповноваженого ним органу. Біля входу на видному місці розміщується інформація про режим роботи, його повинні дотримуватися підприємства всіх форм власності. Зал для обслуговування повинен мати естетично оформлений інтер’єр, меблі, посуд, столові прибори та інший необхідний інвентар відпові-дно до типу підприємства. Суб’єкти господарювання повинні забез-печити: наявність на видному та доступному для відвідувачів місці “куточка покупця”, в якому розміщується інформація про наймену-вання власника або уповноваженого ним органу, книга відгуків і про-позицій, адреси і телефони контролюючих органів, розміщення тор-гового патенту, ліцензії. При виготовленні харчової продукції підприємці повинні дотримува-тися технологічних режимів виробництва продукції (сумісність про-дуктів, їх заміна, режим холодної та теплової обробки тощо) і вимог нормативної документації (збірники рецептур і санітарні правила).
Ви переглядаєте статтю (реферат): «Дотримання вимог щодо організації діяльності» з дисципліни «Фінансово-господарський контроль»