ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Фінанси » Фінансово-господарський контроль

Аудит підприємств громадського харчування
Важливою рисою підприємств громадського харчування є те, що в своїй діяльності вони поєднують і виробництво, і торгівлю.
Джерелами інформації при проведенні аудиту на підприємствах громадського харчування є:
денний забірний листок, в якому вказується кількість відпущених за день виробів з зазначенням точного часу та отримувача; (Додаток К)
реєстр товарообігу – складається на кожний місяць і містить дані в розрізі кожного дня про загальні суми реалізованих товарів; дані денного забірного листка повинні співпадати з сумою, що вказана в реєстрі товарообігу за цій день. (Додаток Л)
калькуляційна картка, в якій розраховується продажна ціна окремо-го блюда. (Додаток М)
реєстр реалізованих страв, в якому вказуються кількість реалізова-них за день страв в розрізі ціни та кількості з підрахуванням загаль-ної виручки від продажу за день; (Додаток Н)
Аудит підприємств громадського харчування проводиться за декі-лькома напрямами:

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Аудит підприємств громадського харчування» з дисципліни «Фінансово-господарський контроль»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Визначення грошових потоків з неопрацьованих первин-них даних
Змінні грошові потоки
ISDN в Україні
Поняття телекомунікаційної системи. Етапи розвитку телекомунікаці...
ПЛАТІЖНИЙ БАЛАНС ТА ЗОЛОТОВАЛЮТНІ РЕЗЕРВИ В МЕХАНІЗМІ ВАЛЮТНОГО ...


Категорія: Фінансово-господарський контроль | Додав: koljan (20.10.2011)
Переглядів: 697 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП