ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Які заходи здійснюють для зниження радіоактивності в рибі, у якій виявлена забрудненість радіонуклідами
Кулінарна обробка риби знижує концентрацію в ній радіону-
клідів незначно. Так у процесі проварювання філе з тріски втра-
чається лише 15% цезію-137 і зберігається весь стронцій-90, а
просмажування, навпаки, навіть підвищує концентрацію цих ра-
діонуклідів за рахунок зневод нення цього продукту. Вимочуван-
ня риби в прісній або морській воді з метою зниження концен-
трації радіонуклідів також малоефективне.Таким чином, застосування традиційних та спеціальних при-
йомів на стадії технологічної або кулінарної обробки продукції
тварин ництва, дозволяє суттєво знизити радіоактивність в одер-
жаних харчо-продуктах, тим більше, що суттєву роль у знижен-
ні вмісту короткоживучих радіонуклідів для ряду харчових про-
дуктів відіграє фактор часу, що затрачається на їх виготовлення та
процес реалізації.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Які заходи здійснюють для зниження радіоактивності в рибі, у якій виявлена забрудненість радіонуклідами» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Фінансові ресурси інвестування
Визначення потреби в інвестиціях та вартості капіталу
Особливості фондового ринку України
ТОВАРНА ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА
СТРУКТУРА ГРОШОВОГО ОБОРОТУ ЗА ЕКОНОМІЧНИМ ЗМІСТОМ ТА ФОРМОЮ ПЛАТ...


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (21.01.2014)
Переглядів: 623 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП