ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Як проводять ветеринарно-санітарну оцінку м’яса і продуктів забою опроміненої птиці
М’ясо птиці, за відсутності патолого-анатомічних змін і з умі-
стом радіонуклідів у межах допустимих рівнів, реалізують без об-
межень.
За наявності патологічних змін у тканинах та органах ветери-
нарно-санітарну оцінку продуктів забою проводять згідно з ура-
хуванням результатів мікробіологічних досліджень.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Як проводять ветеринарно-санітарну оцінку м’яса і продуктів забою опроміненої птиці» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Сучасний стан систем телекомунікацій в Україні
Використання стільникових мереж для передачі даних
Стратегічні міркування
Довірчі (трастові) послуги
ФОРМИ І ПРОЦЕДУРИ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНОГО АНАЛІЗУ


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (21.01.2014)
Переглядів: 629 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП