ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Як проводять ветеринарно-санітарну оцінку м’яса і продуктів забою опроміненої птиці
М’ясо птиці, за відсутності патолого-анатомічних змін і з умі-
стом радіонуклідів у межах допустимих рівнів, реалізують без об-
межень.
За наявності патологічних змін у тканинах та органах ветери-
нарно-санітарну оцінку продуктів забою проводять згідно з ура-
хуванням результатів мікробіологічних досліджень.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Як проводять ветеринарно-санітарну оцінку м’яса і продуктів забою опроміненої птиці» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ В УКРАЇНІ
Аудит реалізації сільськогосподарської продукції
СПОСОБИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ
Орфоепія і українська вимова
Підходи до моделей прогнозування банкрутства


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (21.01.2014)
Переглядів: 642 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП