ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Патріарх Рус. Русколань. Венеди і вандали
Як уже згадувалося вище, на Північний Кавказ, в пониззя Дону, ще до приходу туди родів Орія свої племена привів Патріарх Рус, син Зоряна, онук Само, правнук Трояна. На відміну від Орія шлях Руса лежав до річки Ра (Волги, що в ті часи впадала через Дон в Азовське море). Легенди скандінавських народів розповідають, що в тих землях правив Одін, брат Двояна, втілений Велес. Він же цар Асгарду в скандинавській "Сазі про Інглінів". Асгард знаходився на схід від річки Танаквісль (Тана, Дана, Дон; Тана+Вісла=Танаквісль, грецьке Танаїс). Роди Руса в Асгарді з’єднались з родами Одіна і Рус схилив голову перед нащадком бога Сонця.
З Асгарду руси і аси Одіна ходили походами на Кавказ і в Європу. Спочатку вони билися з ванами, за якими стояв Чорнобог Ящер.Битви з воїнами Ящера відбувались як в Азії, так і в Європі. І тоді костобокам-сакам-рибоїдам дістались землі в Скандинавії, і від них пішли сакси .
Руси другої хвилі створили могутню державу Русколань від Дону до Кубані, що займала більшу частину лівобережжя Дніпра а також майже всю територію басейнів Дінця, Дону і Кубані. Ймовірно, саме руси витіснили ванів в Центральну Європу, що отримала назву Венедія. Частина ванів-венедів влилася в германські (вандальські), частина в західнослов’янські і прибалтійські (венедські) роди.
Рус прийшов на Дон в середині третього тисячоліття д.н.е. разом з братами Словеном і Скіфом. Якщо Руси другої хвилі розташувались по Лівобережжю Дніпра, то словени і скіфи по Азову і Причорномор’ю, відтіснивши ванів на правий берег Дніпра, а потім-в Карпати . Між племенами русів, словенів та скіфів і нащадками Кісека (що прийшов з інськими аріями Яруни) ванами весь час точились сутички, а тому Словен з своїм родом пішов на північний Захід, до Польщі, де заснував Старград , а пізніше, в землях ягів, Славенськ .
В ці ж часи (за Велесовою книгою) вперше на території Русі згадуються гуни, що зруйнували Голунь, засновану Києм, Щеком і Хоривом: "... І побачили ми проти себе озброєних готів, і мали битись за життя своє в той час, коли гунни йшли по стопах батьків наших, нападаючи на них, вбиваючи людей і забираючи худобу".
До русів на ті часи "Велесова книга" відносить русів, борусів, дулібів, скіфів, антів і сурожців .

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Патріарх Рус. Русколань. Венеди і вандали» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Особливості фондового ринку України
ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ІНФЛЯЦІЇ
ФОРМИ, ВИДИ ТА ФУНКЦІЇ КРЕДИТУ
Аудит пайового капіталу
Дисконтований період окупності


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 562 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП