ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Богумир і Ящер
Та повернемось до "Велесової книги". Богумир (за легендами) жив майже тисячу років , а його держава займала практично всю Євразію . Богумир вчив людей ремеслам, землеробству, будівництву, дав основи державотворення і знань про будову Всесвіту .
Та з часом влада і слава затьмарили його серце і Богумир вирішив, що не існує в світі нікого вищого за нього. Він починає вимагати, щоб його мали за основного бога. По всій території Євразії почались конфесійні і етнічні конфлікти, чим скористався Чорнобог – Ящер, що заснував Вавилон. Почалась світова війна поміж прибічниками Богумира (Білобога) і Ящера (Чорнобога), яка після багатьох битв закінчилась поразкою Богумира. За Богумиром залишився лише Китай, до якого на той час (середина ІІІ тис. до н.е.) належав східний Казахстан, регіони Тянь-Шаню і Алтаю. Саме в цих межах існувала Китайська імперія Сюнну (Хунну) . За переказами, Богумира за "переродження" вбиває Одін, який на той час став втіленням Велеса . Одін, після цієї події, не стає головною діючою особою в державі Богумира, а з племенами асів повертається до Поволжя, де володарює в столиці асів Асгарді.
Після Богумира в Китаї володарює Адвін, він же Двоян , з династійного роду Богумира. Ящеру було заповідано, що його трон впаде від нащадків Богумира, а тому він шукає їх і знищує. В Китаї Ящер вбиває Двояна. Дружина Двояна з дітьми Орієм, Поришем і Арком-Мосем (Ведмедем) тікає в Семиріччя, де царював старший син Двояна Троян. Від синів Двояна пішли нові роди і нові племена оріїв, що на протязі наступних тисячоліть визначили перебіг подій в Азії і Європі.
В Арія в Семиріччі народились сини Тур і Сармат, в його брата Пориша-Печеніг. Від них пішли торчини, сармати і печеніги – іранські і тюркські племена.
Ящер (він же Чорнобог) захопив Китай і направив війська сюннів в Семиріччя, де зруйнував головні святині оріїв. І тоді Орій сказав: "Йдемо від землі цієї, де хунну братів наших убивають і часто кров ллється (Книга Велеса, Род ІІІ).

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Богумир і Ящер» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Стандарти ISDN
Особливості фінансових інвестицій
Аудиторський висновок та його види
Спростована теорія Ейнштейна
Модель протоколів INTERNET


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 562 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП