ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Біологія » Сучасна енциклопедія

Витамин К
Витамин К содержится в белокочанной и цветной капусте, шпинате, тыкве, томатах, крапиве, а также синтезируется микроорганизмами кишечника. Влияет на свёртываемость крови. При его недостатке наблюдаются кровоточивость дёсен, носовые кровотечения, большие кровопотери при ранах и травмах.

Для предотвращения витаминной недостаточности (гиповитаминозов) необходимо разнообразить питание, круглый год потреблять свежие овощи и фрукты, соки, правильно готовить и хранить пищу. После перенесённых болезней следует принимать поливитамины. Однако не стоит злоупотреблять витаминами, продающимися в аптеках. Их избыток так же вреден организму, как и недостаток.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Витамин К» з дисципліни «Сучасна енциклопедія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Дослідження загальної виробничої структури підприємства
Перспективи використання супутникових мереж
Фонетика, звуки і мовні органи
Аудит касових операцій. Мета, завдання, джерела аудиту
ФУНКЦІОНУВАННЯ БАНКУ В РЕЖИМІ ФІНАНСОВОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ


Категорія: Сучасна енциклопедія | Додав: koljan (23.12.2012)
Переглядів: 532 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП