ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічна теорія » Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення

Ресурсо-екологічна безпека економічної сталості
Проблема ресурсо-екологічної безпеки існування земної цивілізації є глобальною, загальнопланетарною і, по суті, зачіпає життєві інтереси практично всіх країн світу. Тому будь-яка держава, розробляючи плани та прогнози власного соціальноекономічного і демографічного розвитку, повинна, з одного боку, враховувати повною мірою вимоги ресурсо-екологічної безпеки господарської діяльності, а з іншого – керуватися принципом високоефективного, раціонального та екологобезпечного використання, охорони, збереження та відтворення природноресурсного потенціалу й підтримання екологічної рівноваги в навколишньому середовищі. Саме зазначені вимоги і принципи слід вважати фундаментальною основою стабільного, стійкого та, зрештою, сталого розвитку як світової економіки, так і національних народногосподарських комплексів на сучасному етапі. Великі темпи демографічного та соціально-економічного зростання світової спільноти, що зумовлені широкомасштабним використанням новітніх досягнень науково-технічного й технологічного прогресу, призводять до залучення все більших обсягів природних речовин і ресурсів у народногосподарський оборот, а також до посилення негативних антротехногенних навантажень на земну біосферу та її забруднення.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Ресурсо-екологічна безпека економічної сталості» з дисципліни «Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит відпуску запасів у виробництво
Что же такое 3G… 4G… и кто больше?
ЗМІСТ ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДА...
. Аудит калькуляції собівартості продукції рослинництва
ПРИЧИНИ ІНФЛЯЦІЇ


Категорія: Економічний розвиток України: інституціональне та ресурсне забезпечення | Додав: koljan (30.10.2012)
Переглядів: 710 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП