ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Товарознавство » Комерційне товарознавство

Десертні овочі
Спаржа, артишок і ревінь. Використовують для приготування других блюд (спаржа, артишок), киселів і компотів (ревінь). У їжу вживають м'ясисті паростки завтовшки 0,5--2,5 і завдовжки 20--25 см. Спаржу консервують і використовують як гарнір.
Артишок -- овочева культура з стеблом заввишки до 2 м і суц-віттям, що не розкриваються, споживають квітколоже.
Ревінь -- трав'яниста багаторічна рослина. Квітконосне стебло заввишки 1,5--2 м, прикореневе листя велике з довгими м'ясистими черешками утворюють розетку. Черешки листя (100--1000 г).

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Десертні овочі» з дисципліни «Комерційне товарознавство»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Характеристика цінних паперів, що обертаються на фондовому ринку ...
ВАЛЮТНИЙ КУРС
Аудит орендованих необоротних активів
Програмне забезпечення для захисту інформації персональних комп’ю...
Модемні протоколи


Категорія: Комерційне товарознавство | Додав: koljan (29.09.2012)
Переглядів: 1102 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП