ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Інвестиційні показники
Оскільки інтенсивність інвестиційних вкладів кожен рік змінюється, аналізувати інвестиційні показники доцільно не за один рік, а за декілька років.
Здатність підприємства здійснювати інвестиції, не залучаючи зовнішніх джерел фінансування, відображає показник рівня покриття інвестиційних вкладень:
Щоб визначити величину скорочення інвестиційних вкладів як джерела фінансування нових інвестиційних проектів, необхідно протиставити відтокам грошових коштів у зв'язку з новими інвестиціями надходження грошових коштів від скорочення попередніх інвестиційних вкладень:

За даними балансу і звіту про рух грошових коштів можна розрахувати рентабельність всього капіталу підприємства відносно величини грошового потоку:
Особливий інтерес для аналітика представляє показник рентабельності власного капіталу, який характеризує, скільки відсотків власного капіталу
- 527 - Л

■ . Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах
сформувало підприємство за період, що аналізується, за рахунок чистого надходження грошових коштів від поточної діяльності:

Тим, хто проводить фінансовий аналіз для оцінки інвестиційної привабливості підприємств, доцільно звернути увагу на показник ГПОД на одну акцію:

Цей показник характеризує виплачувану акціонерам частину ГПОД і тому разом з показником прибутку на одну акцію може використовуватися як база для оцінки акцій.
Для оцінки фінансового стану фірми недостатньо розрахувати та розглянути окремі показники та коефіцієнти. Необхідно їх узагальнити. Кожний аналітик здійснює це по-своєму. По-перше, заключний етап аналізу можна виконати шляхом зіставлення показників досліджуваної компанії з галузевими. По-друге, - використати розроблений менеджерами фірми "Дюпон" метод, який базується на взаємозв'язку окремих фінансових показників фірми. По-третє, - проаналізувати так звані критичні співвідношення, що допомагають виявити умови беззбиткової роботи господарюючого суб'єкта. Крім того, на заключному (інтерпретаційному) етапі описують отримані результати розрахунків, формують висновки, готують аналітичні записки, коментарі, доповіді. Процес аналізу можна порівняти з народженням мистецького твору. "Матеріальних основ" аналізу для отримання коректних і достовірних даних часто недостатньо. Доповнюють цілісний образ інтелект, логіка, досвід, належний рівень кваліфікації того, хто зайнятий цією справою, а також додаткова інформація про об'єкт дослідження. Крім того на даному етапі розробляють заходи щодо покращання досліджуваного об'єкта, оцінюють тенденції та перспективи розвитку, обґрунтовують необхідність прийняття відповідних рішень.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Інвестиційні показники» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Методика розрахунку витрат
Орфоепія і українська вимова
Особливості надання та погашення окремих видів кредиту
Аудит визначення і використання фонду оплати праці
ПОНЯТТЯ, ПРИЗНАЧЕННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 1014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП