ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Облік операцій в іноземній валюті в Іспанії
Дня перерахунку іноземної валюти використовується метод обмінного курсу закриття балансу, при цьому різниця в показниках через перерахунок надходить безпосередньо в спеціальний резерв балансового звіту. Якщо діяльність дочірнього підприємства повністю залежить від іспанської холдингової компанії, застосовується монетарно-немонетарний метод і різниця в показниках через перерахунок відображається в звіті про прибутки та збитки. Статті в іноземній валюті- у власних бухгалтерських документах компанії розраховуються відповідно до курсу обміну, який діє на час здійснення операцій, що відносяться до зазначених статей. При кожному складанні балансу грошові статті перераховуються відповідно до курсу обміну закриття даного балансу. Збитки від перерахунку відображаються в звіті про прибутки та збитки. Нереалізовані надходження відображаються в балансовому звіті як пасив.
Суми в іноземній валюті повинні бути переведені в національну валюту та включені до річної звітності за курсом на дату придбання, на дату включення їх до складу власного капіталу або на дату укладання угоди. Але є деякі винятки. Так, ринкову вартість запасів на кінець періоду розраховують з використанням котировок та змінних курсів, що діють на цю дату, тобто товари, які куплені за іноземну валюту, також підлягають переоцінці.
Кредиторську та дебіторську заборгованість оцінюють за курсом на кінець періоду. Курсові різниці групують за термінами заборгованості та валютами. Позитивний результат такого групування (прибуток) повинен трактуватися як відстрочений кредит в складі доходів, які підлягають розподілу протягом декількох років; негативний результат (збиток) -списується за рахунок збитків та прибутків. Нереалізовані позитивні різниці
-360-

Розділ 8. Особливості обліку коштів, розрахунків та інших активів
можна списувати на рахунок збитків та прибутків, якщо вони відносяться до груп, за якими в попередніх звітних періодах виявлені збитки. Відстрочені доходи таким чином будуть списані на рахунок збитків та прибутків по мірі настання строку погашення відповідних статей або виявлення негативних курсових різниць на рівну або більшу суму.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Облік операцій в іноземній валюті в Іспанії» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Структуризація капіталу
ІНВЕСТИЦІЙНІ РИЗИКИ. Концепція і вимірювання ризиків
Еволюція стандартів стільникового зв'язку
ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Пушка на Луне


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 675 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП