ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку

Якісна фінансова звітність
Автор цієї концепції проф. Міллер [208] закликає до добровільного розширення обсягу і якості звітності, щоб гарантувати учасникам ринку повнішу інформованість. На його думку, стандарти мають встановити мінімум інформації, яка підлягає розкриттю, а вже керівники підприємств мають визначати конкурентні переваги від надання додаткової інформації, яка не вимагається стандартами.
398

Розділ 5. Глобальна система бухгалтерського обліку
Зокрема, це стосується використання ринкової вартості для оцінювання елементів фінансової звітності. Якісна фінансова звітність заохочує до надання додаткової звітності, якщо інформація про ринкову вартість допомагає інвесторам і кредиторам оцінити (уми, час і невизначенісгь очікуваних чистих грошових надходжень. Якісна фінансова звітність свідчить, що традиційний аудит втратив цінність, оскільки вимога мінімальної узгодженості зі стандартами не забезпечує належної якості інформації. Тому менеджери можуть підвищити цінність інформації, добровільно збільшуючи незалежність аудитора.
П. Міллер вважає, що широке розповсюдження якісної фінансової звітності підвищить ефективність ринку капіталу, продуктивність економіки та успіх суспільства.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Якісна фінансова звітність» з дисципліни «Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: СУТНІСТЬ ТА СТРУКТУРА КРЕДИТУ
Ліквідність балансу позичальника. Показники, що характеризують фі...
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ РИНКОВИХ ПЕРСПЕКТИВ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ
Контроль за дотриманням розрахункової дисципліни
Протоколи супутникових мереж


Категорія: Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку | Додав: koljan (25.11.2011)
Переглядів: 775 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП