ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Медицина » Ветеринарна радіологія

Як проводять дезактивацію м’яса
Для дезактивації м’яса застосовується декілька способів. Це,
в першу чергу, обвалювання, проварювання і соління (табл. 12.3). 321
Таблиця 12.3
Способи дезактивації м’яса
Обвалювання Пропарювання Соління
Тривале зберігання м’яса в замороженому вигляді, як по-
казав досвід України під час аварії на Чорнобильській АЕС, ма-
ло знижує радіоактивність. Незначне зниження радіоактивності
пояснюється тим, що воно пов’язане лише з природним самороз-
падом радіоактивних речовин, а тому дезактивація повністю за-
лежить від періоду їх піврозпаду, і не може рекомендуватися як
ефективний метод. Цей спосіб можна рекомендувати для застосу-
вання лише при забрудненні м’яса короткоживучими ізотопами.
Дезактивацію м’яса при зовнішньому забрудненні радіоак-
тивними речовинами слід проводити змиванням їх водою, а та-
кож зрізанням верхнього шару товщиною 0,5 см.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Як проводять дезактивацію м’яса» з дисципліни «Ветеринарна радіологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Графіка
Аудит вилученого капіталу
Орфоепія і українська вимова
Аудит прибуткового податку з доходів громадян
Світ тісний. Снігопади, що пройшли цієї зими по всій країні, знов...


Категорія: Ветеринарна радіологія | Додав: koljan (21.01.2014)
Переглядів: 733 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП