ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Принципи протистояння експлуатації і зомбіюванню людей і суспільних об’єднань
Основні принципи супротиву переформатуванню – зомбіюванню людської свідомості сформульовані Бруно Беттельгеймом в книзі «Освічене серце»:
створюй для себе область автономної поведінки, де лише ти сам можеш приймати рішення;
май в свідомості етичну межу, опуститись нижче якої для людини гірше смерті.
В якості області автономної поведінки може бути фізична (дім, садок, лабораторія …), інформаційна (наукові дослідження, рішення задач, різні особисті захоплення, що пов’язані з працею свідомості) та духовна (пісні, вірші, мистецтво, добродійність, жертовність …). Область автономної поведінки має нести творчий зміст, бути достатньою, але не безмежною, обгрунтованою, з точки зору споживання інформації, енергії, елементів комунального і природного середовищ. Обмеження мають бути не лише по каналах споживання, а й по ємності накопичень власності (не більше ніж для функціонування і творчості. Людині не потрібні ні багатоповерхові будівлі, ні десятки авто, ні сотні костюмів).
Не дайте зайняти вашу свідомість і свідомість ваших близьких корисливою для іншіх інформацією. Завжди пам’ятайте, що не існує не зацікавленої для когось інформації, а тому перед тим як її сприйняти запитайте: кому це вигідно?
Не забувайте про суспільну відносність понять добра і зла. Те, що морально в одному колективі, аморально в іншому. Пам’ятайте, що зло найчастіше маскують в одяг доброчинності, а аморальність пропагують словами моральності, а тому судіть «не по словах», а по «справах» їх. Завжди і в усьому опирайтеся на те, що зберігає, продовжує і покращує умови життя на планеті, засуджуйте і чиніть опір тому, що його вбиває і руйнує.
В житті важливо вірно розставити пріоритети між власним его, родиною, народом і людством. Стійкість особистості забезпечується територією власної відповідальності і незалежності - до 0,25 життєвих подій і ситуацій.
Незалежність забезпечується не лише власною територією прийняття рішення, але й територією твоєї сім’ї, роду, нації, іншого суспільного утворення. Щоб ніхто інший не заволодів цією територією (не лише фізичною, а й інтелектуальною і духовною) необхідно:
Завжди залишатися господарем у своїй господі і ніколи не віддавати цих функцій представнику іншого суспільного утворення або іншого народу.
Без влади побудувати суспільство неможливо, але влада ніколи не повинна стати раковою пухлиною, а тому привілеї влади мають зводитись лише до першочерговості у задоволенні потреб, але не на безпідставне збагачення і проїдання суспільного продукту. Всі державні надбудови і інституції разом з виробниками не повинні проїдати більше (1 – φ) суспільного продукту (φ = 0, 618 – число золотого перетину).
Не довіряй лозунгам на зразок братство, свобода, рівність, інтернаціоналізм, демократія. «Братство» може проявити себе лише в досягненні спільної мети, в спільних діях і нормах поведінки (моралі) в товаристві. Рівність може досягатись у споживанні (біологічному, комунальному, інформаційному, духовному) але її не існує від природи і тим більше від місця і функцій в суспільстві. Свободи, як відсутності зовнішніх зв’язків, функцій, дії, незалежності від суспільства і природи, не існує в принципі. Свобода існує лише в усвідомлено прийнятих рішеннях, та й то в межах доступних суспільних і природних процесів. Інтернаціоналізм – це груповий, планетарно-суспільний егоїзм, що виражається лише по відношенню зовнішньої мети (наприклад, колонізація інших планет), або зовнішньої небезпеки. Всі перераховані категорії в основному використовуються як категорії одурманення одних людей і народів іншими заради власних паразитичних цілей.
Якщо починають ділити родину, товариство, народ на частини незалежно від причини, знай, що це комусь вигідно ззовні. Само по собі системне утворення розпадається лише тоді, коли чиїсь внутрішні корисливі дії переважають спільний інтерес, інстинкт до виживання через спільну небезпеку.
Контролюй всі важливі для тебе і твого народу інформаційні потоки. Контролюй не лише сучасне, а й минуле і майбутнє. Інформацію необхідно чистити як воду від бруду, але не від необхідних мінеральних складових.
Формуй сам задачі і мету для себе і свого народу. Ніколи і нікому не дай очолити цей процес, якщо не хочеш перетворитись у вола. Свій народ, всі структури і процеси в ньому мають виконувати клітинки свого організму, свого народу. Задачі, що об’єднують суспільство, повинні бути важливішими за особисті й за ті, що його роз’єднують.
У відносинах із представниками інших народів і конкуруючих організацій в деякій мірі можна довіряти тому, що стосується взаємно вигідної справи, та й то в процесі, але не при поділі результату. Особливу недовіру і засторогу має викликати все, що зачіпає національні особливості і національні інтереси, перш за все, в духовній і економічній сферах. Пам’ятай, що практично не існує людей, для яких чужі інтереси були б ближчі, ніж власні.
Уважно слідкуй за змінами в суспільстві. Всяка зміна викликана або внутрішньою необхідністю, або зацікавленими представниками конкуруючої спільноти. Якщо перше необхідне і позитивне, то друге може мати важкі, якщо не руйнівні наслідки. За всяких обставин і в якій завгодно ситуації необхідно користуватись основним правилом римського суду: спитай кому це вигідно і ти зрозумієш причини і наслідки того що відбувається.
Формуй і контролюй свідомість свого народу, щоб цього не зробили інші. Розбудовуй сучасний світогляд, виховуй думаюче, творче суспільство. Людину, що думає власною головою і приймає власні рішення, неможливо прозомбіювати і перетворити в інструмент експлуатації. Бережи як зіницю ока, невтомно вирощуй інтелект і духовність свого народу, зміцнюй його дух, його самосвідомість, його егрегор. Зроби все, щоб нинішній стан людини залежав від майбутнього, щоб суспільство завжди думало, розбудовувало і турбувалось про життя і його майбутнє!

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Принципи протистояння експлуатації і зомбіюванню людей і суспільних об’єднань» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Послідовність аудиту нематеріальних активів
Основні поняття системи супутникового зв’язку
Статті формування власного капіталу
Технологічний процес розробки і просування сайтів
Організаційна структура банку та управління ним


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 520 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП