ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Душа
Що є душа? Це те, що робить людину живою. Те, в чому поєднані наші думки і почуття. В душі народжується Любов і через неї ми пов’язані з Всевишнім. В книзі Велеса сказано: “і ми на Землі як іскра. Як іскра господня, як промінь світла, промінь Господа – монада. Майя народжує матеріальний Всесвіт по велінню Всевишнього. Майя робить Всесвіт живим, вселяючи в матеріальні тіла душі, іскри Божі. І через іскру Божу Бог завжди присутній в серці людини... І ми відали як пити Сур’ю (Світло), і йшли до січі, і там отримали напій інший, створений Богами. І він буде нам як Жива Вода в час великої тризни... Піде від нас іскра, і загинемо в пітьмі”... Все проходить у цьому світі. Явь – матеріальний світ - пронизана смертю. Все матеріальне смертне, як і наше тіло, як і весь Всесвіт. І лише душа безсмертна. В “Книзі Велеса” читаємо: “і так проголосили ми славу Богам, які є Батьки наші, а ми Сини їх. І будемо достойними їх чистотою тіла і душ наших, які ніколи не помруть. І не вмирають Вони в час смерті наших тіл. Мати Сва сяє в Хмарах, як сонце, і сповіщає перемоги і загибель, але ми цього не боїмось, бо маємо життя вічне і ми повинні турбуватись про вічне, тому що земне проти нього – ніщо...”.
Якщо Дух створюється Всевишнім, еманує з Нього, то Матеріальності з Світу Праматері створюються монадами. Дух у своєму первісному стані, не поміщений ні в які покрови, представляє собою субстанцію, яку в порядку першого наближення можна порівняти з найтоншою енергією. Духовні лише Всевишній і монади – промені, незлічена сукупність богонароджених і богостворених вищих Я, неподільних духовних одиниць, що відрізняються між собою ступенем вродженої масштабності задач у Всесвіті, різноманіттям створюваних матеріальних покровів і шляхів свого буття. Монада, що високо піднялась, може бути в багатьох точках Всесвіту одночасно, але вона не повсюдна. Дух же Божий (Предвічне Дерево Життя) воістину повсюдний. Він перебуває скрізь, без нього не може існувати нічого, навіть те, що ми вважаємо “мертвою” фізичною матерією. І якби Дух Божий покинув її, вона перестала б бути, існувати для нас, вона б повернулась в стан Праматері.
Продовженням Всевишнього в нас є монада, іскра Божа. Монада створює ті перші матеріальні покрови, які називаємо душею. Наступні людські покрови утворюються Землею і Сонцем (їх монадами).

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Душа» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Технологічний процес розробки і просування сайтів
Кредитоспроможність позичальника та основні джерела інформації дл...
Склад – найменша вимовна одиниця
ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Справочная таблица по механике


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 554 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП