ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

З Арктики в Причорномор’я. Переселення в інські краї
Дві тьми років тому назад наші пращури під проводом Бога Сонця Яра і Бога оріїв Вишня пішли з арктичної(?) Прабатьківщини, бо настали холодні часи (Книга Велеса, Род І) . Бог Яр привів орійські племена до Чорного (Руського) моря, а Бог Вишень дав людям вогонь, напоїв їх сонячним напоєм (світлом, сур’єю).
Звичайно, орії прийшли не на пусте місце, бо біля Чорного моря в ті часи також мешкали люди, і були вони, вірогідно, негроїдами (про що свідчать археологічні знахідки черепів). Після настання великих холодів в Арктиці – похолодало і в східній Європі, а тому місцеве населення витісняли відразу два вороги: холоднеча і племена оріїв. Все живе – рослини, комахи, тварини і люди – переміщувалось в краї, до умов яких воно було пристосоване. Зміна одного населення іншим не відбувалось без кривавих сутичок між племенами різних рас і народів. І може тому в міфах багатьох народів Європи демони, диви і чорти чорні, а в Африці і Китаї – білошкірі і рудобороді.
Після великих холодів (Книга Велеса, Род 1,2) багато оріїв зневірилось в вірі в Бога, бо знову і знову приходила велика холоднеча . Тому родичі наші стали битись за володіння іншими краями. І багато говорило, що не потрібно звертатись до Роду, бо немає спокою огнищанам. І стали вони вірити в Дия (Чорнобога) і його сина Індру, що стоїть біля трону Дия. І тоді орії пішли в Інські Краї (Індію і Китай) , .
За Риквідами (священними гімнами оріїв) в землі Інські оріїв вів великий пророк людства, боголюдина Рама. Частина оріїв зупинилась в Тібеті, на території Західного Китаю, де постала держава Куш і з столицею Вер, а частина дісталась Пенджабу в Індії, або П’ятиріччя.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «З Арктики в Причорномор’я. Переселення в інські краї» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит акцизного збору
Збір за видачу дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери п...
Аудит фінансових інвестицій
РОЛЬ ГРОШЕЙ У РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ
Управління ресурсами комерційного банку


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 499 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП