ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Екологія » Геофізична екологія

Кремінна форма життя. Інформаційне поле мінералів
Перші повідомлення про відкриття кремінної форми життя з’я­ вились у Франції. Вчені Решаре і Ескольє зробили відкриття, що кремені - живі утворення, вони дихають. Один вдих - видих у них здійснюється за два тижні, а “удар серця” - за добу. Це сенсаційне повідомлення з’явилось у газеті, а не в наукових журналах, редак­ тори яких не наважились опублікувати таку інформацію. У Росії це відкриття було зафіксоване в науковій літературі Аль­ бертом Боковиковим (1998). Серед багаточисельних видів “креюV - так Боковиков називає кремінні форми життя - найдетальніше вивчені агати, які форму­ ються у базальті: кріоти, кро та живонароджувані форми. Кріот- це зародок агату, який живиться базальтом, а, визрів­ ши, покидає це середовище. Кро - це рослинна форма. Саме для кро характерне активне функціонування із захопленням життєвого простору, особлива ана­ томія, способи живлення і форми життя (рис. 24.1).

ним), наявність статевих ознак, зарубцювання сколів, линяння і ряд піших характеристик, властивих живій речовині (рис. 24.2).

Рис. 24.2. Розмноження діленням

Дорогоцінні камені - це не просто гарні мінерали, вони мають “живе” інформаційне поле. Сенситив Діана стверджує, що рубін випромінює енергію із се­ редини, яка йде до периферії, потім складно вигинається і повер­ тається назад до центру. З діаманта, говорить Діана, візерунок у вигляді коси виходить назовні й знову повертається у камінь, прий­ нявши енергію. Діана визначала твердість кристалів за їхніми ІП. Від цілителів, ювелірів нам відомо про захисні, лікувальні, при­ хильні, емоційні властивості каменів. Кожній людині властивий свій камінь, який позитивно впливає на її здоров’я, емоційно-психологічний стан. Камені певним чином реагують на біополе людини. Іван Грозний не любив бірюзи, оскільки вона темніла у його перстнях.

24.6. Еніологічні властивості води
Рис. 24.1. Розвиток і народження кро

А. Боковиков виділяє велику різноманітність форм життя, роз­ множення (насінням, живонароджуванням, поділом, брунькуван-

Подібно легендам про “живу” і “мертву” воду, нині вчені шля­ хом електролізу одержують воду, яку також називають живою і мертвою. Жива вода - лужна, анодна; мертва - кислотна, катодна.

Розроблено численні рекомендації по оздоровленню та лікуван­ ню живою і мертвою водою. Добре відомі особливі властивості талої води, яку отримують при таненні снігу чи льоду. Ця вода сприятливо впливає на живі організми, людину, стимулює проростання насіння, життєздатність рослин. Тала вода ніби зберігає “пам’ять” льоду. Пам’ять води доб­ ре виявляється і доведена медичною наукою в гомеопатії. Проте, при нагріванні понад 37° С кристалізована вода перетворюється у звичайну воду. Еніологічні властивості води чітко проявляються у т. зв. кремін­ ній воді, тобто у воді, яка активована кременем. В експериментах виявлено, що протягом 2...З днів шматок кременю розміром 1 см3 може очистити до 1 м3 води і більше, хоча ця межа не виявлена. Шматок кременю може служити безкінечно довго, на відміну від будь-яких фільтрів. Лабораторними дослідженнями встановлено, що у результаті перебування протягом 7 днів кременю у воді, вона може консервуватися на декілька років а, головне, всі хворобо­ творні бактерії у ній будуть знищені. Навіть дистильована вода не має деяких таких якостей. Кремінна вода має здатність активізовуватися кременем на від­ стані. Якщо в одну банку з водою покласти кремінь, а іншу, що стоїть поруч, залишити без креміню, то вода в ній також очищуєть­ ся. Швебс вважав, що в цьому випадку інформаційно-польовий вплив проявляє не лише кремінь, як квазіживе утворення, але і вода, активована ним. Кремінна вода успішно пройшла випробування на птахофабри­ ках, тваринницький фермах, збільшуючи прирости тварин. Вона використовується для підвищення схожості зернових культур. Ря­ дом академічних інститутів була організована широка перевірка феноменальних властивостей кремінної води. В квітні 1993 р. у Біло­ русі відбувся семінар у рамках проекту “Кремінь”, було видано збірник праць із цієї проблеми. З’ясувалося, що водні розчини кре­ міню діють на мінеральні солі, при цьому проходить інтенсивне осідання металів. Кремінна вода впливає на абсорбційну здатність радіонуклідів, що, можливо дозволить у подальшому використо­ вувати цю властивість для розв’язання практичних екологічних проблем на радіаційно забруднених територіях. Кремінна вода, починаючи з п’ятого дня зберігання, володіє здатністю зміцнюва­ ти гомеопатичні властивості крові, підвищуючи її згортання, віднов­ лювати втрачений імунітет. Доведено відсутність ракових захво­

рювань у людей, які вживали кремінну воду. На 5...6-й день після прийому такої води (6...8 разів на добу) у хворих із трофічними виразками збільшувалась кількість лімфоцитів і починалося заго­ ювання ран.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Кремінна форма життя. Інформаційне поле мінералів» з дисципліни «Геофізична екологія»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Держава як суб’єкт інвестування
Планування аудиту нематеріальних активів
Аудит доходів та витрат іншої діяльності
Аудит надходження запасів
Технологічний процес кування


Категорія: Геофізична екологія | Додав: koljan (20.04.2013)
Переглядів: 1257 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП