ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Облік операцій в іноземній валюті в Франції
Порядок перерахунку звітності іноземних дочірніх компаній в національну валюту (оскільки вона відноситься до консолідованої звітності), у Франції до 1986 р. не був законодавчо врегульований. Правила, прийняті в 1986 р., не визначили будь-якої особливої методології. В даний час існує багато варіантів обліку трансляційних операцій. На практиці більшість компаній використовує курс на кінець звітного періоду для перерахунку балансу, з віднесенням різниць на рахунок капіталу, і середній курс для складання звіту про прибутки та збитки. Щоб з'ясувати, який порядок перерахунку застосовується в організації, слід звернутися до її облікової політики.
Правила складання звітності в іноземній валюті призводять до необхідності валютного коригування, що відображається в балансі. Непогашені грошові активи і пасиви, виражені в іноземній валюті, повинні бути враховані за заключною оцінкою на кожну звітну дату. Якщо виникає перерахований (трансляційний) прибуток, то він відображається в обліку як
-362-

г
Розділ 8. Особливості обліку коштів, розрахунків та інших активів
довгостроковий відстрочений кредит (остання позиція в розділі пасивів в балансі) і списується тільки після закриття рахунку. Якщо в результаті перерахунку утворюється збиток, то він відображається в обліку як відстрочені витрати (остання позиція активу в балансі). Зазвичай в балансі утворюється резерв в кореспонденції з дебетом рахунків прибутків та збитків.
Основний довідник з бухгалтерського обліку Франції містить рекомендації, на підставі яких обліковуються валютні кошти та зобов'язання. Останні можуть бути перераховані за одним із наступних курсів:
■=> що використовується як базовий для переговорів;
■=> на день виконання замовлення;
<=> на день виставлення рахунку;
■=> на день прийняття рахунку до сплати.
Операції з іноземною валютою перераховуються по окремому курсу на дату їх здійснення. В кінці року монетарні статті перераховуються по курсу на день закриття балансу.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Облік операцій в іноземній валюті в Франції» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Технічні засоби для об’єднання локальних мереж: мости, комутатори...
Планування діяльності аудиторських фірм
Аудит нематеріальних активів. Мета і завдання аудиту
АУДИТ ОКРЕМИХ СПЕЦИФІЧНИХ ЦИКЛІВ ТА РАХУНКІВ
СВІТОВА ТА МІЖНАРОДНА ВАЛЮТНІ СИСТЕМИ


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 620 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП