ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Рада КМСБО
Діяльністю КМСБО керує Рада, до складу якої входять представники бухгалтерських організацій 13 країн (або груп країн), призначені Радою МФБ, а також представники 4-х інших організацій, зацікавлених у питаннях фінансової звітності. Кожна країна - член Ради має право висунути не більше двох представників і технічного консультанта, які беруть участь у засіданнях Ради. КМСБО заохочує кожну країну - члена Ради вводити до складу своїх представників принаймні одну особу, яка працює в промисловості, і одну особу, яка безпосередньо бере участь у діяльності національного органу з розробки стандартів.
Строк призначення членом Ради не може перевищувати п'ять років. Член Ради, строк повноважень якого закінчився, може бути обраним повторно.
Рада складає звіт про свою діяльність щороку і надсилає його членам КМСБО, Раді МФБ та іншим зацікавленим особам і організаціям.
Голова Ради обирається на термін 2,5 роки, однак його не можна обирати на повторний строк. Країна - член Ради, з якої обрано голову, матиме право ще на одного представника в Раді.
Рада вповноважена: 1
=> запрошувати не більше чотирьох організацій, зацікавлених у фінансовій звітності, для дообрання до Ради;
-217-

Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах
=> виключити з членів Ради будь-яку країну - члена Ради, заборгованість якої за фінансовим внеском, установленим відповідно до Конституції КМСБО, становить більше року або яка не змогла бути присутньою на двох засіданнях Ради поспіль;
=> публікувати документи, пов'язані з бухгалтерським обліком на міжнародному рівні, для обговорення та подання коментарів за умови, що більшість членів Ради проголосувала за таку публікацію;
=> публікувати проекти для обговорення і подання коментарів (включаючи зміни до чинних стандартів) від імені Комітету за умови, що не менше двох третин Ради проголосувало за таку публікацію;
=> публікувати МСБО за умови, що не менше двох третин Ради проголосувало за таку публікацію;
"* встановити чинні процедури за умови, що вони не суперечать положенням цієї Конституції;
=> проводити обговорення, вести переговори або вступати в асоціації із зовнішніми установами і взагалі сприяти вдосконаленню та гармонізації стандартів бухгалтерського обліку на міжнародному рівні;
=> шукати та отримувати кошти від членів та не членів КМСБО, зацікавлених у підтримці цілей КМСБО, за умови, що це фінансування організоване так, що не зменшує незалежність КМСБО або не впливає на положення про його незалежність.
Починаючи з І січня 1998 року, на термін 2,5 року країнами-членами Ради є: Канада, СІНА, Мексика, Скандинавська асоціація громадських бухгалтерів, Великобританія, Нідерланди, Німеччина, Франція, Південна Африка, Індія, Малайзія, Японія, Австралія, а також представники Міжнародної ради інвестиційних асоціацій, Федерації швейцарських промислових холдингових компаній і Міжнародної асоціації спеціалістів фінансових установ. До складу делегації Індії та Південної Африки входять також представники, відповідно Шрі-Ланки та Зімбабве. Представники Європейської комісії, Ради зі стандартів фінансового обліку СІНА, Міжнародної організації комісій з цінних паперів і Китайської народної республіки беруть участь у засіданнях Ради як спостерігачі.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Рада КМСБО» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит оподаткування суб’єктів малого підприємства за спрощеною си...
Використання електронної пошти в бізнесі та її стандарти
Формати повідомлень і прикладні програми роботи з електронною пош...
Форми безготівкових розрахунків
Аудит інвестицій. Мета, завдання та джерела перевірки


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 816 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП