ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Організація процесу стандартизації в Франції
Питання розробки національних стандартів (норм) обліку і звітності у Франції належать до компетенції Національної Ради з бухгалтерського обліку, Комісії по операціях з цінними паперами, Організації експертів бухгалтерського обліку і кваліфікованих бухгалтерів при Міністерстві юстиції, Національного інституту аудиторів при Міністерстві фінансів.
Однак головна роль належить Національній раді з бухгалтерського обліку -(НРБО), створеній Декретом від 7 лютого 1957 р. Вона є офіційною установою, яка підпорядковується Міністерству фінансів. Декрет визначає компетенцію, склад і умови функціонування НРБО. Вона самостійно працює і приймає рішення, тобто є незалежною від різних учасників процесу бухгалтерської стандартизації.
Рада за своєю структурою є міжпрофесійною і міжгалузевою організацією. Це досить численні збори - сто бухгалтерських спеціалістів, контролерів і викладачів. Очолює Раду голова, якому допомагають п'ять заступників. Члени Ради поділяються на три основні категорії:
<=> бухгалтери, які працюють за наймом, і незалежні спеціалісти (експерти та ревізори з перевірки рахунків);
=> організації приватного сектору (підприємницькі j профспілкові організації, торгові палати, банки, асоціації, директори підприємств);
<=> установи державного сектору (зацікавлені адміністрації і правові інстанції, університети, Комісія з біржових операцій, Національний інститут статистики і економічних досліджень).
В принципах, підбору складу Ради лежать, з одного боку, ідеї представницької участі і поєднання компетенцій, і, з іншого боку, провідне місце в Раді надано приватному сектору.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Організація процесу стандартизації в Франції» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Використання стільникових мереж для передачі даних
ГОЛОВНІ РИНКОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТОВАРУ
Мотивація інвестиційної діяльності
Омоніми, омофони, оморфми і омографи
Економічні нормативи, що регулюють діяльність комерційного банку


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 793 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП