ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Облік зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах України: теорія, практика, рекомендації

СТАТИСТИЧНА ЗВІТНІСТЬ
Державний комітет статистик України наказом від 11.08.2004р. № 471 затвердив нові форми державного статистичного спостереження: № 5 зез «Звіт про експорт (імпорт) товарів, які не проходять митне декларування» № 14 зез «Звіт про придбання (продаж) товарів для забезпечення життєдіяльності транспортних засобів, потреб пасажирів та членів екіпажу». Згідно Інструкції, звіт за формою № 5 зез складається всіма резиден тами України, які самостійно здійснюють експортно імпортні операції зто варами, що не проходять митне декларування. Звіт №14 зез складають транспортні компанії, агентства і всі підприєм ства, організації і заклади, які здійснюють продаж та придбання вморських, річкових портах, аеропортах, на залізничних, автобусних станціях товарів, необхідних для технічного забезпечення і експлуатації транспортних засобів (суден, літаків, поїздів, вантажних і легкових автомобілів тощо), а також товарів, необхідних для забезпечення потреб пасажирів і членів екіпажу.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «СТАТИСТИЧНА ЗВІТНІСТЬ» з дисципліни «Облік зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах України: теорія, практика, рекомендації»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит руху необоротних активів
РЕГУЛЮВАННЯ ВЗАЄМОДІЇ УЧАСНИКІВ ІНВЕСТУВАННЯ
Визначення вартості капіталу
Визначення потреби в інвестиціях та вартості капіталу
ПОХОДЖЕННЯ ТА РОЗВИТОК ЦЕНТРАЛЬНИХ БАНКІВ


Категорія: Облік зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах України: теорія, практика, рекомендації | Додав: koljan (28.03.2012)
Переглядів: 1409 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП