ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Облік зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах України: теорія, практика, рекомендації

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ПОРЯДКУ ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ДАВАЛЬНИЦЬКОЮ СИРОВИНОЮ
Законом про давальницьку сировину передбачені такі санкції за пору шення порядку здійснення операцій з давальницькою сировиною (табл. 15.4).
Таблиця 15.4. Санкції за порушення порядку здійснення операцій з давальницькою сировиною
№ п/п 1 Вид порушення 2 Порушення строків ввезення (вивезення) готової продукції Санкції 3 Пеня за кожний день прострочення в розмірі 0,3% суми не одержаного виторгу (у сумі вартості не поверненої готової продукції). Пеня стягується, виходячи із суми заборгованості (не отриманого виторгу або неповерненої готової продукції) в іноземній валюті, перерахованій в національну валюту України, за курсом, що діяв на день нарахування пені, чи в гривнях у випадку здійснення розрахунків у національній валюті України. Загальний розмір нарахованої пені не може перевищувати суми заборгованості. Пеня нараховується та стягується відповідними органами державної податкової служби і спрямовується до Державного бюджету України відповідно до законодавства.

1

555

Л.О. Кадуріна, М.С. Стрєльнікова

Продовження табл. 15.4
1 2 Реалізація готової продукції, виробленої з давальницької сировини в країні виконавця чи в іншій країні без реєстрації в Міністерстві економіки 3 Штраф у розмірі 20% вартості готової продукції. Для перерахування іноземної валюти в національну валюту України використовується офіційний курс гривні до іноземної валюти, встановлений НБУ на дату застосування штрафу. Штраф у розмірах, встановлених податковими законами України для відповідних податків, зборів (обов ’язкових платежів). Посадові особи притягуються до кримінальної відповідальності за навмисне відхилення від оподатковування (ст. 212 Карного кодексу України).

2

3

Порушення українським виконавцем порядку розрахунків, визначеного п. 3 ст. 4 Закону про давальницьку сировину (відповідно до цього пункту розрахунки між українським покупцем готової продукції і постійним представництвом нерезидента відображаються в національній валюті України через рахунки постійного представництва в установах банку)

Ви переглядаєте статтю (реферат): «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ПОРЯДКУ ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ДАВАЛЬНИЦЬКОЮ СИРОВИНОЮ» з дисципліни «Облік зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах України: теорія, практика, рекомендації»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Процес кредитування клієнтів банку
Магнитная гора
У Британії сфотографували "нове чудовисько Лохнесське"
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ЦЕНТРАЛЬНОГО БАНКУ
Склад і структура ресурсів комерційного банку


Категорія: Облік зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах України: теорія, практика, рекомендації | Додав: koljan (28.03.2012)
Переглядів: 1022 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП