ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку

Принципи Гермеса
Принципи Гермеса сформульовані в публікації [470], авторами якої є представники компанії «Hermes Pensions Management Limited» T. Уотсон і Д. Пітт-Уотсон. Принципи Гермеса наголошують на важливості відкритої комунікації з акціонерами щодо ключових питань та центральній ролі дисконтованих грошових потоків для оцінювання результатів діяльності.
Згідно з принципами Гермеса інвестиційні рішення слід приймати та оцінювати з використанням теперішньої вартості грошових потоків від інвестицій, дисконтованих за відповідною вартістю капіталу. Це передбачає, що кожна компанія має визначати і розкривати середньозважену вартість капіталу (WACC).
Автори цих принципів є прихильниками звітності на основі грошових потоків, що, на їх думку, дозволить точніше відображати дохідність від інвестицій на грошовій основі та ступінь досягаення середньозваженої вартості капіталу. Автори вважають, що це є найкращим вимірником довгострокової акціонерної вартості, яка є головною метою бізнесу.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Принципи Гермеса» з дисципліни «Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Поділ іменників на відміни
Збір за право використання місцевої символіки
Послідовність аудиту нематеріальних активів
Історизми, архаїзми, неологізми і фразеологізми
Стратегічні міркування


Категорія: Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку | Додав: koljan (25.11.2011)
Переглядів: 869 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП