ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку

Поточна дебіторська заборгованість
Трансформація поточної дебіторської заборгованості передбачає зокрема:
1) виключення із статті «Дебіторська заборгованість за виданими авансами» тієї частини залишку субрахунку 644 «Податковий кредит« (з одночасним виключенням цієї суми зі складу статті «Інші поточні зобов'язання»), яка пов'язана з виданими авансами;
2) визнання дебіторської заборгованості стосовно наданих послуг (виконаних робіт), по яких не було оформлено акти (з одночасним визнанням суми доходу у звіті про фінансові результати);
3) визнання сумнівної заборгованості (у разі наявності) за іншими статтями дебіторської заборгованості, які є фінансовими активами.
МСФЗ не визначають конкретні методи обчислення та відображення сумнівних боргів. Тому підприємства можуть створювати резерв сумнівних боргів або прямо списувати суму сумнівного боргу на витрати із застосуванням самостійно обраних методів, зокрема, як відсоток до суми чистого продажу.
П(с)БО надає можливість визначити резерв сумнівних боргів множенням коефіцієнта сумнівності на основі частки безнадійних боргів у чистому доході на суму залишку дебіторської заборгованос-гі на початок періоду.
Такий підхід неприйнятний з точку зору МСФЗ, оскільки є перекрученням методу визначення резерву сумнівних боргів у чистому доході від реалізації продукції (товарів, послуг).
219

С. Ф. Голое. Бухгалтерський облік Б Україні: аналіз стану та перспективи розвитку
-

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Поточна дебіторська заборгованість» з дисципліни «Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: МІЖНАРОДНИЙ ВАЛЮТНИЙ ФОНД І ЙОГО ДІЯЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ
Визначення грошових потоків на основі прогнозних фінансових звіті...
Мова HTML
Загальна характеристика витрат на організацію телекомунікацій
Аудит доходів та витрат іншої діяльності


Категорія: Бухгалтерський облік в Україні: аналіз стану та перспективи розвитку | Додав: koljan (25.11.2011)
Переглядів: 912 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП