ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічні теми » Методика викладання економіки

Економічний КВК
Методично правильно розроблене завдання для КВК сприяє розширенню і поглибленню знань студентів, розвиває логічне мислення, спритність, кмітливість, стимулює вивчення додатко-вої літератури, періодичних видань. Крім цього, за допомогою КВК реалізуються виховні цілі — розвивається почуття колекти-візму, взаємодопомоги; розкриваються індивідуальні особливості студентів, що не виявилися на традиційних заняттях; набувають вміння вести дискусію, діалог.
У КВК беруть участь дві команди з однієї групи студентів або дві команди студентів з різних груп, яким за 2—3 тижні дають завдання: продумати назву команди; підготувати емблему, що відповідає назві команди і темі КВК, скласти вітання команд, підготувати розповідь на конкурс із використанням економічних термінів, понять, а також рекламу якогось економічного процесу, угоди, продукції; скласти економічний кросворд для команди-суперниці; придумати загадку-пантоміму на економічну тему; скласти для команди-суперниці три питання на конкурс «Чи зна-єте Ви?»; підготувати конкурс пісень, певною мірою пов’язаних із економікою.
Висувають такі вимоги: від кожної групи в команді має бути по 10 учасників; команда повинна мати єдину форму. Конкурси оцінює журі з 5 осіб (по 2 студента від кожної команди і викла-дач). Оцінювання результатів здійснюють за п’ятибальною шка-лою, поведінки вболівальників — за двобальною (за підказки і галас знімають по 2 бала, за плакати, гасла й оплески нарахову-ють по 2 бала). Особливу увагу приділяють технічному і худож-ньому оформленню сцени і зали (аудиторії) — столи для команд, журі; мікрофон для ведучих; магнітофон для музичних пауз, пла-кати і гасла на стінах.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Економічний КВК» з дисципліни «Методика викладання економіки»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Роторно-поршневий двигун
Склад кредитного портфеля
Формування власного капіталу банку
Здравый смысл и механика
ФОРМИ І ПРОЦЕДУРИ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНОГО АНАЛІЗУ


Категорія: Методика викладання економіки | Додав: koljan (28.10.2011)
Переглядів: 1135 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП