Курсова на тему "ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ МАСОВИХ ЗАХОДІВ". Курсова складає 52 стор. + презентація та захист. Ціна 200 грн. ЗМІСТ ВСТУП 1. ЗАКЛАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ПРОВЕДЕННІ МАСОВИХ ЗАХОДІВ 1.1.Види масових заходів в туризмі та їх характеристика 1.2.Характеристика закладів ресторанного господарства, що використовуються при проведенні масових заходів 2.ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ХАРЧУВАННЯ УЧАСНИКІВ МАСОВИХ ЗАХОДІВ 2.1.Обслуговування учасників масових заходів під час їхнього проведення 2.2.Обслуговування учасників масових заходів в місцях проживання 2.3.Спеціальні форми організації харчування учасників масових заходів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Контактна особа: Марія
Переглядів: 2411
| Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]