ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Геополітика » Русь

Закон Троїці
Зоряний Закон – це Правь Світу Явленого і Навь світу духовного, посмертного, Світу Ірію. Праві підкоряються і Небо, і Земля. І той, хто розуміє Правь, розуміє минуле і знає майбутнє. Зоряний Закон – це Закон Троїці: Праві, Наві і Макоші, сутність яких розкривають три Великих Закони Праві: Закон Роду, Закон Велеса і Закон Коляди. Закон Троїці – це Закон трьох головних сил, що утворюють життя і його течію. І за кожною з цих сил , за кожним Богом і Духом стоїть своя космічна сутність - Сила, а тому Зоряний Закон відображається “ Трисилом” (Трисулом, Триглавом). Троїця – це Зоряний Закон слов’ян – русичів. Через Троїцю подані Закони творення Всесвіту і його структур, закони будови і еволюції Всесвіту.
Перша Троїця – Троїця творення: Всевишній (Бог), Бог – Син (Сварог, Рід) і Дух Святий (Мати Сва, Слава, Славуня). Всевишній один і єдиний, в проявах Бога-Сина-чисельний. Син Бога народив все сутнє, тому Він Рід. Син Бога створив Сваргу і народив Світ явлений у Майї. Всевишній робить Світ Яві живим, вселяючи в матерію душі- іскри божі, а тому Бог є Дух.
Друга Троїця – Троїця будови Всесвіту: Ірій, Правь і Макош, що утворюють Світ Яві. Як троїчна Явь, так троїчні боги, Всесвіт і людина. Троє в одному і одно обіймає трьох.
Третя Троїця – це три гуни, що зшивають світи Ірію (Наві), Праві і Макоші в єдине ціле, в Світ Яві: рух, інертність і гармонія. Не існує життя і еволюції без руху, але кожній зміні відповідає рівна їй протидія, що сприймається як інертність. В єдине ціле, у всесвітній ансамбль усе сутнє пов’язує гармонія.
Четверта Троїця – три основних Закони буття Всесвіту: Закон Роду, Закон Велеса і Закон Коляди. Рід народжує – це буття, це творіння Всесвіту в минулому, сучасному і майбутньому. Закон Велеса – це закон життя, руху, це перетікання Яві в Навь, а Наві в Явь, зміна Батька Сином. Це закон “заперечення – заперечення”. Закон Коляди – це вчення про Велике Зоряне Коло, про Коло Самари людей, богів і Всесвіту. Це закон Долі, закон Кар(м)и, це Шлях Даний.
П’ята Троїця – це три іпостасі, три стадії розвитку, еволюції богів і Всесвіту. В першій іпостасі Бога Сварога Всевишній створює Всесвіт, у другій – Бога Перуна – підтримує буття і еволюцію Всесвіту, в третій – Бога Велеса – забирає енергію, відкриваючи двері з Яві в Навь. Це Білобог, що створює, це Білобог у рівновазі з Чорнобогом, це перетворення Білобога в Чорнобога при згасанні, руйнації створеного, це закон “він – вона”.
Символ Зоряного Закону, як і Всевишнього, і Бога-Сина, Сварога, – Трисил. Три великих закони Праві – це Закон Роду, Закон Велеса і Закон Коляди. Закон Роду – перший закон Праві, закон Сварога, Бога-Сина. Символ Сина Бога, Роду – знак народження, знак буття, знак запліднення Праматері Макоші, Праматерії, Духом – Сонячний Хрест. Рід народив, створив Всесвіт – Світ Явлений. Рід народжував, народжує і буде народжувати Всесвіт. Він відокремив Буття від Небуття, Явь від Наві і від Праматері, і тим визначив шлях Праві. Тільки шлях Праві веде до Всевишнього. Всевишній безмежний і нескінченний, бо він поза Простором і поза Часом. Він поза нами і в нас, і для нас обмежених Він недосяжний. Але для преображених, що вийшли. за межі Яві, зробивши крок в буття Наві – Він стає Сутнім. Він за межами Світу і Часу, але, обіймаючи їх, Він сам Світ і сам Час. Він створив Простір і Час, початок і кінець, продовження і мету. В повноті своїй Він недосяжний і не може бути пізнаним обмеженим людським розумом. Але людині дано пізнати його проявлення, втілення на Землі, Його сходження. Людині дано усвідомити Закони Буття Всесвіту, мету існування Всесвіту і свого власного буття. Через явлення в Роді Всевишній дав людям Закон Велеса.
Другий Закон Праві, Закон Велеса – це Закон Коловороту, Закон Сварги. Бог-Син Сварог, створюючи Всесвіт, використовує Сваргу (Свастя, Світло) – світловий вихор, втілюючись в ньому і через нього в кожному об’єкті і в кожній істоті. На Великому Колі Сварога утворюються менші, на них ще менші, і так до найменших часток життя. Через своє втілення у Велесі Сварог приводить Всесвіт у рух. Велес має енергію, що заставляє перетікати Навь в Явь і Явь у Навь (Велес стоїть на межі Яві і Наві). Закон Велеса – це закон розвитку , закон зміни Наві і Яві, зміни Батька Сином А тому Рід – Сварог втілився в Перуні, Перун у Даждьбогові, Даждьбог у Коляді... Зміна богів – це повість про розвиток Всесвіту в Яві і Наві. Явь і Навь протистоять і протидіють одна одній. Явь народжує, пробуджує, заставляє рухатись. Навь намагається все повернути в первісний стан, її дія приводить до вмирання, згасання.
Біля дверей Яві стоїть Космічна Мати, яка дає енергію для проявлення Всевишнього в Яві, Вона народжує Сина. Велес користується її енергією. Він – Дух, що відкриває двері з Яві в Навь. Чим більше проникає Дух у лоно Матері, тим більше народжується Явь. Дух заставляє рухатись Явь за законом Сварги: по годинниковій стрільці при народженні Яві і проти годинникової – при її згасанні, при наступі Наві. Сварга, що обертається за рухом Сонця –це Сварга Яві, проти руху Сонця – Сварга Наві.
Закон Коляди – третій великий закон Праві. Це закон розвитку, еволюції; це закон Самсари, це вчення про Велике Коло, про День і Ніч Сварога; про Коло, що розділене на 12 зодіакальних епох на Землі. За День і Ніч Сварога земна вісь проходить по всьому Зодіаку і повертається назад. Нині людство живе в переломну епоху, коли вісь земна покидає знак Риб і переходе до знаку Водолія. В епоху Риб , в епоху Роду, відбувається руйнація старого і народження нового світу. В епоху Водолія Кришень виливає з чаші, наповненої сонячною сурією, Відичне знання; в епоху Козерога на Землю сходить Індра (Числобог, Перун, Прометей), поновлюючи Закон Кар(м)и; в Стрільці володарює Бог Сонця Хор(с), в Скорпіоні сходить Скіпер- звір. В Терезах володарює Велес, у Діві – Мая (Мати Божа, Покрова), у Леві – Даждьбог. У Ракові сходить Кришень в образі Коляди, в Близнюках прилітає Мати Сва (Слава) і народжуються Леля і Полель (Дана і Сіріус), у Тільці Лада передає Богомиру тайну приготування Сур’ї, в Овні – Білояр Даждьбог перемагає Чорнобога Кащея, після чого відбувається Великий Потоп, Чорнобог змінюється Білобогом і Рід відроджує Світ знову. Символ Закону Коляди – 12 зірок по колу на блакитному небі.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Закон Троїці» з дисципліни «Русь»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Врахування матеріальних і нематеріальних грошових потоків
МЕХАНІЗМ ЗМІНИ МАСИ ГРОШЕЙ В ОБОРОТІ. ГРОШОВО-КРЕДИТНИЙ МУЛЬТИПЛІ...
ОРГАНІЗАЦІЯ І СТРУКТУРА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Загальна характеристика стільникової мережі зв’язку
Розвиток телекомунікаційних мереж


Категорія: Русь | Додав: koljan (09.05.2013)
Переглядів: 635 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП