ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Економічний аналіз » Організація і методика економічного аналізу

Значення, завдання і система інформаційного забезпечення аналізу доходів і витрат на підприємстві
Оцінка і контроль виробничої діяльності пов’язані з аналізом доходів і витрат на виробництво та продаж продукції, робіт, послуг як загалом, так і її окремих видів. Згідно з Основними положеннями про склад витрат виробництва собівартість продукції, робіт (послуг) підприємства формується з витрат, пов’язаних з використанням у процесі виробництва природних ресурсів, сировини, матеріалів, палива, енергії, основних фондів, нематеріальних активів, трудових ресурсів, а також інших витрат на її виробництво і продаж. Для аналізу доходів і витрат підприємства використовуються такі джерела інформації: форма № 1–З «Звіт про собівартість і рентабельність реалізованих послуг (робіт)»; форма № 5–С «Звіт про витрати на виробництво продукції, робіт, послуг»; форма № 5–ф «Звіт про фінансові результати»; форма № 22 «Зведена таблиця основних показників, які комплексно характеризують господарську діяльність підприємств (об’єднань)». Крім того, Баланс підприємства, Звіт про рух грошових коштів, а також відповідні таблиці бізнес-плану підприємства, планові (кошторисні, нормативні) дані про витрати на виробництво і реалізацію продукції та окремих виробів (робіт, послуг). Головним завданням аналізу доходів і витрат на підприємстві є:

74 - систематичний контроль за виконанням планів отримання доходу; - виявлення факторів формування показників доходу та розрахунки їхнього впливу; - виявлення резервів збільшення доходу; - розробка заходів щодо використання виявлених резервів. - контроль за виконанням плану собівартості продукції в цілому і за окремими виробами; - виявлення резервів зниження собівартості продукції та шляхів щодо їх використання.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Значення, завдання і система інформаційного забезпечення аналізу доходів і витрат на підприємстві» з дисципліни «Організація і методика економічного аналізу»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: На полном ходу поезда
МАРКЕТИНГОВЕ РОЗУМІННЯ ТОВАРУ
Аудит надзвичайних доходів і витрат
Шляхи активізації інвестування
Збір за видачу дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та сфери п...


Категорія: Організація і методика економічного аналізу | Додав: koljan (22.08.2012)
Переглядів: 1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП