ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Пропозиції щодо нової структури КМСБО
Робоча група зі стратегії КМСБО в листопаді 1999 р. подала Раді КМСБО підсумковий звіт "Рекомендації щодо діяльності КМСБО в майбутньому". Згодом Рада прийняла рекомендації-цієї групи; нині вони впроваджуються.
Згідно з рекомендаціями, КМСБО буде реорганізовано в незалежний орган - "Фонд", яким керуватимуть "Довірені особи".
У грудні 1999 р. Рада затвердила Комітет з питань призначень. Основним обов'язком Комітету є призначення та затвердження перших "Довірених осіб" за новою структурою.
До компетенції "Довірених осіб" належить призначення членів Ради, членів Постійного комітету з тлумачень (ПКТ) і членів Дорадчої Ради зі стандартів, контроль ефективності діяльності КМСБО, залучення коштів для КМСБО, затвердження бюджету КМСБО та відповідальйість за зміни в Конституції. Всього буде 19 "Довірених осіб", які мають різноманітну професійну підготовку, з різних географічних регіонів.
З метою збереження співвідношення за географічною ознакою довірених осіб призначатимуть так: спочатку буде шість осіб з Північної Америки, шість з Європи, чотири з Південно-Східної Азії, а ще три - з інших регіонів. КМСБО пропонуватиме кандидатів на п'ять з дев'ятнадцяти "Довірених осіб", а кожна міжнародна організація, до складу якої входять розробники стандартів, користувачі та викладачі, висуватимуть одного кандидата. Ще одинадцять "Довірених осіб" будуть "незалежними.кандидатами", тобто їх не обиратимуть у процесі призначення за географічною ознакою. Діючі "Довірені особи" будуть дотримуватися подібних процедур під час обрання наступних "Довірених осіб" для зайняття вакансій.
-222-

Розділ 3. Система бухгалтерського обліку: міжнародний аспект
Теперішню Раду замінить нова Рада з чотирнадцяти осіб (дванадцять штатних членів і два у штаті неповного дня). Основним обов'язком Ради буде розробка та затвердження стандартів бухгалтерського обліку. Основною вимогою до кваліфікації членів Ради буде наявність фахового досвіду, а "Довірені особи" зможуть з найвищим професіоналізмом оцінити їх діяльність, забезпечуючи незалежність членів Ради від тих, хто їх висунув, або від регіональних інтересів. Не менше п'яти членів Ради матимуть досвід аудиторів-практиків, та досвід у складанні фінансових звітів, не менше трьох - досвід користувачів фінансових звітів і не менше одного -викладацький досвід. Очікується, що кілька (не більше семи) з чотирнадцяти членів Ради нестимуть пряму відповідальність за зв'язки з однією чи кількома національними організаціями, які розробляють та затверджують стандарти. Публікація "Стандарту", "Проекту для обговорення" або остаточного "Тлумачення" ПКТ вимагатиме затвердження 8 з 14 членів Ради.
Нова Дорадча Рада із стандартів забезпечить офіційний засіб надання консультацій Раді (а іноді й "Довіреним особам") з боку груп і окремих осіб -представників різних географічних регіонів, які мають різний фаховий досвід.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Пропозиції щодо нової структури КМСБО» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит розрахунків з постачальниками та підрядниками
Поняття ISDN
Сучасний стан систем телекомунікацій в Україні
Інтелектуальні інвестиції
У Британії сфотографували "нове чудовисько Лохнесське"


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 671 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП