ДИПЛОМНІ КУРСОВІ РЕФЕРАТИ


ИЦ OSVITA-PLAZA

Реферати статті публікації

Пошук по сайту

 

Пошук по сайту

Головна » Реферати та статті » Бухгалтерський облік » Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах

Організація процесу стандартизації в Канаді
У Канаді провідною організацією нормативних положень про методи бухгалтерського обліку є Канадський інститут присяжних бухгалтерів, до якого входять члени інституту присяжних бухгалтерів десяти провінцій.
В 1975 р. був прийнятий Закон про комерційні організації Канади. В ньому отримали додаткову законодавчу підтримку положення проти невиконання облікових рекомендацій, таких як включення застереження до аудиторського висновку. Отже, в Канаді має місце організація процесу розробки та впровадження облікових стандартів, яка поєднує в собі вплив державних та професійних бухгалтерських інтересів.
В еволюції процесу стандартизації в Канаді можна виділити декілька етапів: створення Комітету з досліджень в області бухгалтерського обліку та Комітету зі стандартів аудиту у 1973 p.; заміна першого на другий в 1982 p.; реорганізація Комітету зі стандартів аудиту у Комітет з бухгалтерських стандартів у 1991 р. У жовтні 1991 р. Комітет зі стандартів аудиту був перетворений на Раду зі стандартів бухгалтерського обліку. Канадський інститут присяжних бухгалтерів, все ж таки, продовжує впливати на діяльність останнього.
Рада зі стандартів бухгалтерського обліку стала постійним комітетом Канадського інституту присяжних бухгалтерів, створеного на заміну Комітету з досліджень в галузі бухгалтерського обліку.
Наприкінці 80-х років нездатність Комітету зі стандартів аудиту ефективно вирішувати нові облікові проблеми зросла, що поставило під загрозу його життєздатність в перспективі. Відповідно в 1987 p., згідно з Законом про комерційні організації Канади, було організовано Управління зі стандартів бухгалтерського обліку, яке фінансувалось Асоціацією присяжних бухгалтерів Канади і згодом видало Концептуальну основу бухгалтерського обліку. Таким чином, Управління зі стандартів бухгалтерського обліку Канади, пропонуючи альтернативний механізм встановлення стандартів, перетворився на конкурента Комітету зі стандартів аудиту.
В жовтні 1991 р. Комітет зі стандартів аудиту був перетворений в Раду, до якої увійшли тринадцять добровільних членів з правом голосу та два посадових співробітники без права голосу.

Ви переглядаєте статтю (реферат): «Організація процесу стандартизації в Канаді» з дисципліни «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах»

Заказать диплом курсовую реферат
Реферати та публікації на інші теми: Аудит доходів і витрат фінансової діяльності
Інші моделі протоколів
Технологічний процес виготовлення ДСП
Апаратна база комп’ютерної телефонії
Збір за право використання місцевої символіки


Категорія: Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах | Додав: koljan (29.03.2012)
Переглядів: 922 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн замовлення

Заказать диплом курсовую реферат

Інші проекти




Діяльність здійснюється на основі свідоцтва про держреєстрацію ФОП